Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Suri Cruise, Fiica lui Tom Cruise și Katie Holmes, a împlinit 14 ani. Uite cum arată frumoasa adolescentă

Suri Cruise, Fiica lui Tom Cruise și Katie Holmes, a împlinit 14 ani. Uite cum arată frumoasa adolescentă

Un articol de: Adela Iacob - 20 Apr 2020, 16:26

Chair dacă rolul de actor îi lui Tom Cruise vine ca turnat, nu același lucru se poate spune și despre cariera de tată.

Cu ocazia acestui eveniment, celebra mămică a postat un mesaj aniversar pe rețelele sociale care a surprins decorțiuni făcute de mână, acasă. Totodată, ea a postat și un banner cu "La multi ani!", agățat de o ramură. 

 

 

Bannerul include și tot felul de flori și trandafiri albi și roșii, ca și o zână. În dreptul postării, Katie a scris "La mulți ani, dulceață! Sunt atât de binecuvântată să fiu mama ta. Sper ca acest an să fie unul fabulos! ".

 

 

 

Relația lui Tom Cruise cu fiica sa nu este deloc apropiată

 

Starul, bine-cunoscut pentru rolurile din filmele de acțiune, nu și-a mai vizita fiica pe care o are cu fosta soție, Katie Holmes, de mai bine de 7 ani. O adolescentă în toată regula, Suri Cruise a împlinit 14 ani la sfârșitul săptamânii trecute. Potrivit presei internaționale, Cruise nu și-ar fi văzut fiica de 7 ani, cert fiind faptul că ultima fotografie pe care o au împreună a fost în 2013. 

Motivul ar fi că el este un membru devotat al unui cult bisericesc și ea nu este. 

 

Katie Kolmes a fost extrem de afectată de divorțul de Cruise 

 

Într-un interviu obținut de Radar Online, Cruise s-a simțit agresat când a fost întrebat dacă religia a jucat un rol în ruperea relației de cinci ani cu Katie Holmes și implicit cu copilul. “Nu trebuie să îmi protejez copilul de religie,” a declarat el.
Însă când a fost întrebat dacă Holmes l-a părăsit din cauza cultului, el a răspuns că a fost unul dintre motive”

Katie Holmes are o legătură strânsă cu fiica sa adolescentă și se străduiește să îi ofere o viață cât mai normal posibilă. Tom Cruise și Kate Holmes au adus-o pe lume pe Suri în 2006, la doar șase luni după ce s-au căsătorit. Din păcate, mariajul a durat doar 6 ani, iar în 2012 actrița a depus cererea de divorț. Două săptămâni mai târziu, separarea s-a finalizat.

Într-un interviu dat luna trecută, Holmes s-a confesat că divorțul a fost un moment greu, mai alres din prisma faptului că a rămas părinte singur. 

"A fost o perioadă intensă. Toată lumea era cu ochii ațintiți asupra noastră, și aveam un copil care trebuia protejaut. Am avut câteva momente amuzante în public. Copilul meu este cea mai importantă persoană pentru mine, iar creșterea ei principala mea activitatea acum", a declarat Holmes. Este foarte important să fiu prezentă în viața ei și să aibă o copilărie stabilă, nevinovată. Mă simt atât de binecuvântat de ceea ce fac, încât nu există nimic mai bun în lume decât  să-mi văd copilul reușind în viață", a declarat ea.

Ea a mai spus și că Tom Cruise a recunoscut că a greșit, dar relația cu Suri nu s-a încheiat. 

“Actoria și religia fac parte din viața lui, dar o parte lipsește: Suri. Chiar cred că își dorește să aibă o relație cu ea și că vor deveni mai apropiați, din nou. La sfârșitul zile, Suri are un tată – și acela e Tom,” scrie radioinfinit.ro.

Citeşte mai multe despre:   tom cruise  -   suri cruise  -   katie holmes