Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete “Suntem cam terminați fără tine”. Ce i-a răspuns Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, soțului ei, după ce i-a transmis acest mesaj

“Suntem cam terminați fără tine”. Ce i-a răspuns Irina Fodor, prezentatoarea Asia Express, soțului ei, după ce i-a transmis acest mesaj

Un articol de: Adela Iacob - 27 Mai 2021, 10:49

Irina Fodor este noua prezentatoare a show-ului Asia Express, ca urmare a faptului că Gina Pistol se află în concediu de creștere a copilului. Noul sezon se va filma în Turcia. 

Răzvan Fodor deja îi duce deja dorul.

Soțul vedetei de la Antena 1 face haz de necaz de când a rămas acasă doar cu fiica și câinele. 

Prezentatorul de la Burlacul se întreabă deja cum se va descurca două luni fără soția sa. Irina a început cel mai greu și incitant proiect al vieții sale, Asia Express, ce o va duce prin Turcia, Georgia, Azerbaijan, dar și în alte destinații ce nu au fost încă dezvăluite. Cei de acasă îi duc deja dorul, “căpitan de echipă “ la acest capitol fiind chiar soțul ei, informează Click.

Răzvan a publicat pe Instagram un clip în care apare cățelușa lor, Luna, în dreptul căruia a scris  o descriere care a impresionat-o până la lacrimi pe soție.

“Irina Fodor, nu vreau să pun presiune pe tine, dar noi suntem cam terminați fără tine”. Replica prezentatoarei nu s-a lăsat prea mult așteptată, aceasta oferind un răspuns ce-i trădează dorul de casă: “Of, Fodorică, ce îmi faci tu mie cu filmările astea”.

Irina Fodor (32 de ani), cea care a înlocuit-o pe mămica Gina Pistol, şi-a luat rămas bun cu greu de la fiica ei de 10 ani, Diana, pe care a lăsat-o acasă cu şi mai celebrul ei tată, Răzvan Fodor (45 de ani), câştigătorul ediţiei de anul trecut a acestui show. Coprezentatorii Irinei sunt Oase, fostul partener de emisiune al lui CRBL, și actorul Marius Damian.
 

Citeşte mai multe despre:   irina fodor  -   razvan fodor  -   asia express