Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Suma impresionantă de bani pe care o încasează Alessandra Stoicescu de la Antena 1

Suma impresionantă de bani pe care o încasează Alessandra Stoicescu de la Antena 1

Un articol de: Adela Iacob - 20 Iul 2020, 15:55
sursa Foto: Instagram Vedete

Alessandra Stoicescu a înlocuit-o pe Andreea Berecleanu, asta după ce cea din urmă a anunțat, pe la jumătatea lunii februarie, că părăsește pupitrul știrilor de la Oservator. A fost o perioadă în care Alessandra Stoicescu era cea mai bine plătită vedetă din trust, însă lucrurile s-au schimbat între timp. Totuși, aceasta câștigă mult mai bine decât câștiga Andreea Berecleanu.

 

Cât încasează Alessandra Storicescu pe fiecare lună de la Antena 1

 

După ce Andreea Berecleanu a părăsit pupitrul știrilor de la Observator, aceasta a fost înlocuită cu Alessandra Stoicescu, schimbare decisă de reprezentanții postului de televiziune.

Actuala prezentatoare de știri era pe primele locuri în ceea ce privește nivelul funcțiilor și remunerațiilor. Însă, a fost înlocuită de către Mihai Gâdea. Acesta a preluat funcția de conducere care îi aparținea Alessandrei Stoicescu, mai exact, funcția de director general al Antena 3, potrivit impact.ro.

Alessandra Stoicescu câștiga din partea trustului Intact 25.000 de euro, în fiecare lună. Acest venit l-a pierdut după ce a fost înlocuită de Mihai Gâdea. Însă, chiar dacă acum câștigă ceva mai puțin, venitul acesteia rămâne impresionant. În prezent, Alessandra Stoicescu încasează aproximativ 10.000 de euro pe lună.

Suma este dublă față de cât încasa Andreea Berecleanu. Fosta prezentatoare de știri câștiga 5000 de euro pe lună și avea o vechime în cadrul Antena 1 de 17 ani de zile. Însă, Alessandra Stoicescu nu primește această sumă doar pentru funcția de prezentatoare a știrilor de la Observator. Aceasta se mai ocupă și de proiecte pe care le realizează în cadrul Antenelor.

 

Alessandra Stoicescu, după ce i s-a oferit șansa de a prezenta știrile de la Observator

 

După ce i s-a oferit oportunitatea de a prezenta știrile de la Observator, Alessandra Stoicescu a afirmat că propunerea a venit într-un moment de schimbări majore care au avut loc în viața ei.

„Într-o perioadă cu schimbări majore în viața mea, pe care le-am primit cu bucuria matură a mamei și a femeii împlinite din toate punctele de vedere, a venit și propunerea Antenei 1 de a prezenta Observatorul de la ora 19.00, unde timp de 16 ani am avut cele mai puternice experiențe din cariera mea de jurnalist. Parcă nici nu am lipsit de acolo, atât de firesc mi se pare să prezint Observatorul.

Și nu e vorba doar de prezentarea celui mai important jurnal de știri al Antenei 1, ci de uriașa muncă de echipă din spate, unde abia aștept să pun amprenta experienței mele și de a face parte din cel mai important și mai complex proiect media al momentului. Un proiect în care, fără să uite o secundă de cei 26 de ani de când este pe piață, de tradiția pe care o are în spate, Observatorul face un salt imens spre viitor”, a declarat  Alessandra Stoicescu după ce i s-a oferit șansa de a prezenta Observatorul.

Citeşte mai multe despre:   alessandra stoicescu