Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete STELA POPESCU, mesaj dincolo de MORMÂNT! S-a întâmplat LA CIMITIR în SĂPTĂMÂNA MARE! Fanii sunt uluiți

STELA POPESCU, mesaj dincolo de MORMÂNT! S-a întâmplat LA CIMITIR în SĂPTĂMÂNA MARE! Fanii sunt uluiți

Un articol de: Stirescu.ro - 22 Apr 2019, 11:51

Dan Puican (84 de ani), primul soţ al Stelei Popescu, a făcut declarații emoționante despre marea actriță, care a încetat din viaţă pe 23 noiembrie 2017.

SCENE INTERZISE MINORILOR: AU FĂCUT-O ÎN DIRECT, LA TV, FĂRĂ PIC DE RUŞINE! AVEM IMAGINILE!

“O visez foarte des pe Stela, am visat-o şi acum zece zile, eram cu Adriana Trandafir la o discuţie amicală. Ţin minte că Adriana îmi spunea că şi-a deschis un magazin, dar să nu spun nimănui. Atunci eu am întrebat-o «Cui să îi zic, dacă Stela a murit?» Am început să plângem amândoi de dorul ei. Îmi este dor de ea, îmi este dor să mai vină la mine acasă, să stăm de vorbă la o cafea eu, soţia şi Stela, dar timpul nu îl mai putem da înapoi, rămânem doar cu amintirile frumoase”, a declarat Dan Puican, potrivit click.ro.

LACRIMI PENTRU IRINA LOGHIN! ANUNȚUL DUREROS TOCMAI A FOST FĂCUT! FUEGO, ÎN STARE DE ȘOC

El a spus care este marele regret după dispariția artistei. Dan Puican a spus că regretă faptul că nu poate ajunge mai des la mormântul artistei de la Cimitirul Cernica:

“Eu sunt bine, mă lupt cu bătrâneţele mele! Nu mai ştiu nimic ce se mai întâmplă cu Doina Maximilian (n.r- fiica adoptivă a Stelei), nu am nici o legătură. Nu am mai avut vreo conversaţie cu ea, ştiu doar că stă în casa lăsată de Stela şi cam atât. În urmă cu un an i-am dat de pomană Stelei, iar de atunci nu am mai făcut nimic, nici nu am mai fost pe la mormânt, pentru că este foarte departe locul unde îşi doarme somnul de veci. Îmi pare rău că nu a fost înmormântată pe Aleea Artiştilor, la Bellu, acolo unde trebuia”.
Stela Popescu şi Dan Puican au divorţat în 1969, când actriţa s-a îndrăgostit nebuneşte de textierul Mihai „Puiu“ Maximilian. Puiu a încetat din viaţă în 1998, după o teribilă luptă cu cancerul faringian. 

DURERE FĂRĂ MARGINI ÎN MUZICĂ! MARELE ARTIST A FOST GĂSIT MORT ÎN CASĂ! ROMÂNII, ÎN LACRIMI!

Citeşte mai multe despre:   stela popescu