Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Starul din „Juno” a anunțat că e transgender. Cum s-a schimbat viața actriței Ellen Page, devenită Elliot Page

Starul din „Juno” a anunțat că e transgender. Cum s-a schimbat viața actriței Ellen Page, devenită Elliot Page

Un articol de: Adela Iacob - 02 Dec 2020, 16:39
FOTO: Hepta.ro Vedete

Ellen Page, actrița cunoscută mai ales din filmul ”Juno” și producția Netflix ”The Umbrella Academy”, a anunțat că e transgender și că a devenit Elliot Page.

 

Ellen Page a anunțat că e transgender

 

„Bună, prieteni! Voiam să vă spun că sunt trans, sunt un ”el”, iar numele meu este Elliot!”, le-a transmis el fanilor, pe Instagram.

El a scris apoi cât de fericit și recunoscător este că a ajuns în acest punct al vieții sale: „Mă simt foarte norocos să pot scrie asta. Să fiu aici. Că am ajuns în acest punct al vieții mele. Simt o recunoștință copleșitoare față de oamenii incredibili care m-au susținut de-a lungul acestui drum. Nici nu pot spune în cuvinte cât de remarcabil e să iubesc în sfârșit ceea ce reprezint, suficient de mult încât să urmez eu-l meu adevărat. Am fost inspirată dincolo de limite de atât de mulți oameni din comunitatea trans. Vă mulțumesc pentru curajul vostru, pentru generozitatea voastră și pentru că ați muncit fără încetare să aduceți ceva mai multă incluziune și compasiune în această lume! Voi oferi orice sprijin pot și mă voi strădui să contribui și eu la clădirea unei societăți mai iubitoare și mai egale”. 

Elliot Page a mai scris că adoră să fie trans și, cu cât îmbrățișează mai mult ceea ce este el cu adevărat, cu atât îi crește inima mai tare.

 

Actorul a ținut apoi să le transmită un mesaj celor care sunt discriminați: „Pentru toți oamenii trans care sunt hărțuiți, care se detestă, care sunt abuzați și care se confruntă zilnic cu amenințarea violenței: vă văd, vă iubesc și voi face tot ce pot pentru a schimba lumea asta în bine!”. 

 

Elliot Page a avut o nominalizare la Oscar pentru rolul din ”Juno”

 

Variety precizează că Page folosește pronumele el/lui și că se descrie ca transgender și non-binar, adică identitatea sa de gen nu e nici femeie, nici bărbat. 

Acum doi ani, Page a anunțat că s-a căsătorit cu dansatoarea Emma Portner.

Ellen Page, acum Elliot Page, s-a remarcat în filme precum ”Juno” (pentru care a primit și o nominalizare la Oscar), ”Hard Candy”, ”X-Men”, ”Inception”, ”Tallulah” sau “Freeheld”.

Prin anunțul său, Ellion Page s-a alăturat unui număr mic, dar în creștere de creatori și staruri de la Hollywood trans: Laverne Cox, Trace Lysette, Brian Michael Smith, Joey Soloway și surorile Lana și Lilly Wachowski.

Citeşte mai multe despre:   ellen page