Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Starlin a fost eliminat de la „Survivor România”. Primele declarații făcute de Războinic după eliminarea sa

Starlin a fost eliminat de la „Survivor România”. Primele declarații făcute de Războinic după eliminarea sa

Un articol de: Adela Iacob - 26 Apr 2021, 10:51
foto: captura video / youtube.com / Survivor Romania Vedete

O nouă eliminare cu lacrimi a avut loc la Survivor România. De data aceasta, cel care a plecat acasă este chiar Starlin, din echipa Războinicilor.

Colegul lui, Albert Oprea, care a ieșit din nou favoritul publicului l-a nominalizat spre eliminare, iar votul publicului a fost decisiv. 

"Am de ales între Andrei și Starlin. O să-mi ascult inima, pentru că n-am alt motiv, și o să-l votez pe Starlin", a declarat Războinicul.

Iată ce declarații a făcut Starlin imediat după ce a fost eliminat.

„Survivor România pentru mine înseamnă multe lucruri. Înseamnă să îmi iubesc mai mult familia de acasă și lucrurile pe care le am, prietenii. Să valorez fiecare secundă din viața mea, fiecare chestie măruntă, fiecare bucățică de pâine pe care mi-o dă Dumnezeu în fiecare zi. Sunt liniștit, nu simt nimic în afară de ce nu trebuie. Mi-am dorit de la început să am meciuri care să mă ducă în Santo Domingo, spuneam mereu să nu vin aici și să nu văd pe cineva pe care îl cunosc. Ne-am plimbat și m-am întâlnit cu o prietenă din copilărie, cu care am o legătură specială de la 5 ani până la 37, câți am acum. Am văzut o verișoară, m-am plimbat unde mă plimbam în copilărie, unde am muncit, unde m-am format ca bărbat și ăsta a fost scopul. 

Să demonstrez oamenilor de acasă și mai ales fetiței mele că orice e posibil în viață. Aici am câștigat un frate, Sorin, un băiat cu care am multe în comun. Am câștigat la fel doi frați luptători, Marius și Andrei, și o prietenă nebună, pe Sindy”, a spus Starlin înainte să părăsească competiția „Survivor România”, conform wowbiz.ro.
 

Citeşte mai multe despre:   survivor romania  -   starlin