Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Starea dirijorului Nicolae Botgros s-a agravat. Maestrul este internat pe secția de reanimare

Starea dirijorului Nicolae Botgros s-a agravat. Maestrul este internat pe secția de reanimare

Un articol de: Adela Iacob - 30 Oct 2020, 20:07

Nicolae Botgros, dirijorul Orchestrei Naţionale de Muzică Populară ”Lăutarii”,din Republica Moldova, este internat în urmă la Spitalul de Urgență din Chișinău de câteva zile, după ce a contractat noul coronavirus. Se pare că acesta prezintă o formă severă bolii, iar medicii au decis ca el să fie ținut sub supraveghere în secția Reanimare.

În ultimele ore, starea de sănătate a dirijorului s-a agravat, iar maestrul a ajuns acum la reanimare. 

Dorina Arseni, purtătorul de cuvânt al Institutului de Medicină de Urgență (IMU), a făcut anunțul, după ce Nicolae Botgros a suferit complicații. Ea a dezvăluit însă că starea de sănătate a artistului este stabilă și nu s-au înregistrat schimbări esențiale.

Reamintim faptul că alături de Nicolae Botgros, mai mulți oameni din orchestră au fost testați pozitiv. În prezent, fiul artistului și soția dirijorului se află în izolare la domiciliu, fiind la rândul lor testați pozitiv. 

Nicolae Botgros a fost internat în stare gravă la la Institutul de Medicină de Urgență, în urmă cu trei zile, după ce a fost depistat potizitv cu virusul SARS-CoV-2. Anunțul a fost făcut chiar de fiul violonistului, Corneliu Botgros. Conform Publika, Corneliu Botgros a declarat că tatăl său a fost stabilizat, însă starea lui este în continuare destul de gravă, întrucât medicii au decis ca acesta să fie tratat în secția de Reanimare a spitalului.

„În prezent Nicolae Botgros face o formă severă de COVID-19 și este internat în Secția Reanimare. Tratamentele sunt coordonate multidisciplinar cu cei mai buni specialiști din țară”, a comunicat Dorina Arsene, purtătoarea de cuvânt a Instituitului de Medicină Urgență., conform Click.ro.

Citeşte mai multe despre:   Nicolae Botgros  -   covid-19