Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Tudor Chirilă și-a întrerupt din nou un spectacol. Ce s-a întâmplat?

Tudor Chirilă și-a întrerupt din nou un spectacol. Ce s-a întâmplat?

Un articol de: Stirescu.ro - 13 Iun 2019, 11:19

Un nou incident neplăcut l-a îndemnat pe Tudor Chirilă să își întrerupă spectacolul. Artistul a fost extrem de deranjat de o domnișoară din public, căreia i-a sunat telefonul, și nu doar o dată.

INCENDIAR! ALINA VIDICAN, VEȘTI DE ULTIMĂ ORĂ DIN MIAMI: DACĂ AUDE VALENTINA PELINEL, ÎNNEBUNEȘTE DE CIUDĂ

Totul a fost povestit chiar de către Tudor Chirilă, care a precizat că un astfel de comportament, deși imposibil de sancționat ca atare, ar putea lua ușor amploare, scrie spynews.ro. 

SOȚIA LUI MIHAI CONSTANTINESCU ESTE ÎN LACRIMI! ÎNGENUNCHEATĂ DE DURERE, PE HOLURILE SPITALULUI, A FĂCUT ANUNȚUL SFÂȘIETOR

„Aseară la spectacol am avut din nou o domnișoară extraordinară în public. Bine, era un grup de trei, dar una a strălucit. Prima dată vorbea în același timp cu mine, la mai puțin de un metru distanță. Am fost nevoit să întrerup spectacolul pentru că pur și simplu nu puteam vorbi în același timp cu remarcile ei de popcorn. I-am explicat în șoaptă că aici e teatru, nu cinematograf, suntem vii, chiar muncim și ea ne deranjează. Avea un amestec de zâmbet tâmp și rușinat, n-aș putea să vă indic proporția între stări”, a fost doar o parte din mesajul postat de Tudor Chirilă.

Nu este prima oară când artistul recurge la un astfel de gest. În mai, cântărețul a întrerupt un spectacol, deranjat fiind the sunetul aparatelor de fotografiat.

 

Citeşte mai multe despre:   tudor chirila