Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Speak, revoltat din cauza unui comentariu de pe YouTube. „Am ajuns la concluzia că nu este ce îmi place mie. Mi se pare că nu dă bine” (VIDEO)

Speak, revoltat din cauza unui comentariu de pe YouTube. „Am ajuns la concluzia că nu este ce îmi place mie. Mi se pare că nu dă bine” (VIDEO)

Un articol de: Adela Iacob - 05 Iul 2020, 16:04
sursa Foto: Instagram Vedete

Speak s-a arătat revoltat după ce a primit un comentariul de la un internaut pe YouTube. Respectiva persoană punea la îndoială existența unei relații dintre el și Ștefania pentru că nu i-a văzut și pupându-se, chiar dacă se afișează mereu împreună. Artistul a vrut să clarifice lucrurile și a făcut o serie de Insta Story-uri prin care explica de ce nu este adeptul unor filmulețe sau poze în care să se sărute cu frumoasa sa logodnică.

 

Speak, despre faptul că nu îi place să pozeze atunci când se sărută cu iubita lui

 

Speak a fost deranjat de unul dintre comentariile pe care le-a primit pe YouTube. Se pare că, respectivul internaut a pus la îndoială exisța unei relații de iubire dintre Speak și Ștefania, iar acesta a vrut să clarifice lucrurile prin intermediul mai multor Insta Story-uri.

„Deci, am primit un comentatiu acum pe YouTube în care zice „mamă, voi filmați atâta timp, dar nu vă pupați. Voi chiar sunteți împreună? Da` apoi pupicul să ne mai rămână și nouă”, a afirmat Speak într-unul dintre Insta Story-uri.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

(sursa video: Instagram)

După care, acesta a continuat să spună că nu îi place atunci când vede cupluri, fie ele formate din persoane publice sau nu, atunci când se pupă pe rețelele sociale. Speak a vorbit despre faptul că, la un moment dat, s-a fotografiat și el în astfel de ipoztaze, însă a realizat că nu este ceea ce îi place lui.

„Mie, personal, oamenii care se pupă în poze sau pe filmări, persoane publice, în special și nu numai, mi se pare... Am făcut și eu la un moment dat asta și mi se părea scârbos când mă vedeam. Adică, nu scârbos, dar mi se părea lame. De ce trebuie să mă pup eu când fac poză sau pe video și să public treaba asta? Am ajuns la concluzia că nu este ce îmi place mie. Mi se pare că nu dă bine”, a mai adăugat Speak.

 

Cum se pregătesc de nunta mult visată și cine îi va însoți la altar

 

Cântărețul Speak a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Ștefania, în timpul filmărilor pentru Asia Express, reușind să creeze unul dintre cele mai emoționante și romantice momente ale emisiunii. Acum, la mai bine de cinci luni de la întoarcerea în România, cei doi se pregătesc intens pentru nuntă și au ales deja nașii care îi vor însoți la altar.

Speak și iubita lui Ștefania au format chiar una dintre cele mai puternice echipe din timpul show-ului de la Antena 1. Cei doi îndrăgostiți au ajuns în marea finală alături de Sorin Bontea și Răzvan Fodor, amândurora părându-le rău că nu au reușit să câștige competiția.

Dar, așa cum există întotdeauna și o parte bună a lucrurilor, Speak și Ștefania poate că nu s-au întors acasă cu marele premiu, însă au revenit cu o experiență de-a dreptul memorabilă. La decolarea de pe Aeroporul Henri Coandă, Speak și Ștefania erau doar iubiți, la întoarcere însă au fost doi îndrăgostiți logodiți.

 

 

 

 

Citeşte mai multe despre:   speak