Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete BLESTEMUL Hiroshima! Soția lui Gheorghe Turda S-A ÎMBOLNĂVIT GRAV după ce a vizitat locul! ”Dumnezeu nu a mai vrut s-o țină lângă mine”

BLESTEMUL Hiroshima! Soția lui Gheorghe Turda S-A ÎMBOLNĂVIT GRAV după ce a vizitat locul! ”Dumnezeu nu a mai vrut s-o țină lângă mine”

Un articol de: Andrei Ștefan - 10 Oct 2019, 12:45

Unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de muzică populară, Gheorghe Turda, a fost marcat de o dramă în trecut.

ELIXIRUL EGIPTEAN DIN 2 INGREDIENTE: VINDECĂ TOT ORGANISMUL ŞI ASIGURĂ O VIAŢĂ LUNGĂ

Soția sa Elisabeta, fostă balerină, a murit din cauza leucemiei, cu care fusese diagnosticată încă din 1987. 

Cu toate acestea, artistul dă vina pe vizita femeii la Hiroshima, locul unde americanii au detonat bomba atomică, în 1945.

„În timpul unui turneu în Japonia, în 1987, soţiei mele, prim-balerină solistă a Ansamblului Rapsodia, i s-a declanşat o boală teribilă, leucemie cronică trombocitară. Acel turneu a fost extrem de solicitant, în 35 de zile am avut 32 de concerte şi foarte puţin timp de odihnă.

S-A TERMINAT! OANA LIS A DAT VESTEA TRISTĂ! BIETUL VIOREL! INCREDIBIL CE S-A ÎNTÂMPLAT CU INIMA VEDETEI

CUTREMUR LA PRO TV! ANDREEA ESCA A FĂCUT ANUNŢUL ÎN LACRIMI! SCENE IREALE LA GINECOLOG! (GALERIE FOTO)

În urma vizitei la Hiroshima a apărut boala, probabil din pricina climei şi a radiaţiilor care au persistat încă din 1945, chiar şi astăzi fiind urmări ale bombei atomice. Din păcate, după o luptă de mai bine de 20 de ani, Dumnezeu nu a mai vrut s-o ţină lângă mine. După moartea soţiei a trebuit să-mi continuu drumul vieţii, deşi nu a fost deloc simplu.

Și-a dorit să fie înmormântată la Câmpina, unde avem o casă. Îi plăcea foarte mult să stea acolo și să aibă grijă de flori și de gospodărie, așa că i-am respectat ultima dorință și am dus-o la Câmpina să se odihnească pe veci”,  a declarat Gheorghe Turda, citează playtech.ro.

Citeşte mai multe despre:   gheorghe turda  -   hiroshima