Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Celebru manelist, ÎN CULMEA FERICIRII! Artistul şi-a dus copilul acasă: Este un sentiment pe care nu îl pot descrie.. (FOTO)

Celebru manelist, ÎN CULMEA FERICIRII! Artistul şi-a dus copilul acasă: Este un sentiment pe care nu îl pot descrie.. (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 09 Feb 2019, 09:37

A fost o zi specială pentru cei mai cunoscuţi cântăreţi de manele de la noi. Bobby este colegul lui ASU şi, de curând a devenit tătic pentru prima dată. Azi, Bobby şi-au dus copilul acasă.

Soţia artistului a povestit cât este de emoţionată.

„Este un sentiment pe care nu îl pot descrie. Sunt foarte fericită. Nici nu pot descrie în cuvinte ce simt acum (...) Mă simt bine, m-am recuperat bine dar sunt puţin mai sensibilă, îmi vine să plâng (...) A trecut teama acum dar până mă voi obişnui recunosc că îmi este foarte frică. Mă va ajuta mama mea.” a spus soţia lui Bobby.

Artistul îşi încurajează foarte mult soţia dar recunoaşte că nu şi-a ţinut băieţelul în braţe decât parţial.

„Suntem bine, ne aşteaptă acasă soacra. Ea ne va ajuta. Totul merge ca pe roate (...) L-am ţinut în braţe parţial ca să zic aşa (...) Fac orice se poate, schimb şi scutece dacă este nevoie. O voi ajuta cât să vadă că nu se poate întâmpla nimic rău” a conchis artistul.

Citeşte mai multe despre:   Bobby