Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete PROBLEME în Paradis: Soțul Monicăi Anghel, CRIZE DE GELOZIE?! Vedeta a făcut DEZVĂLUIRI ȘOC (FOTO)

PROBLEME în Paradis: Soțul Monicăi Anghel, CRIZE DE GELOZIE?! Vedeta a făcut DEZVĂLUIRI ȘOC (FOTO)

Un articol de: Alexandra Cismaru - 20 Mar 2019, 12:56

Monica Anghel a slăbit peste 30 de kilograme anul trecut și a dezvăluit care a fost reacția lui atunci când a început să piardă în greutate.

Monica Anghel a dezvăluit faptul că atunci când se află la o petrecere privată, soțul ei are mare grijă ca oamenii să nu-i facă poze deoarece nu-și dorește ca soția lui să fie surprinsă în ipostaze stânjenitoare, potrivit click.ro.

Însă, deși a susținut-o, acesta a avut și momente de gelozie când artista s-a hotărât să slăbească.

 „Are și el momentele lui de răsfăț, dar în general e foarte atent la tot ceea ce fac. Când mergem la o petrecere în mediu privat, unde nu ne vede nimeni, iar eu mă distrez și dansez, e atent să nu ne facă cineva poză. «O să spună presa că nu te-ai machiat. Știi că au mai zis de tine că nu te-ai machiat», îmi spune. Așa, și ce dacă nu m-am machiat? E foarte atent. Ne mai și giugulim, așa. Mă mai duc eu uneori pe la el și-l mai ciugulesc de urechiuță și el se fâstâcește. Sigur, la început a fost de acord că trebuie să slăbesc, s-a bucurat că am voință, după care au început mici gelozii. (râde) Mă rog, până s-a enervat o prietenă de-a noastră și i-a spus: „Ai înnebunit? Tu crezi că Monica avea nevoie să slăbească pentru a găsi pe cineva, la cât e ea de mișto și la cât de mișto a fost mereu? „Păi și atunci de ce a vrut să slăbească?, întreabă el. „Pentru că s-a operat pe coloană, de aiaaa!”, a susținut vedeta.

Citeşte mai multe despre:   Monica Anghel