Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete INCENDIAR! SOȚUL ANDREEI BĂLAN a făcut anunțul în LACRIMI! 'Fiica e bine, dar îţi MOARE NEVASTA!'

INCENDIAR! SOȚUL ANDREEI BĂLAN a făcut anunțul în LACRIMI! 'Fiica e bine, dar îţi MOARE NEVASTA!'

Un articol de: Stirescu.ro - 15 Mar 2019, 17:41

Soţul Andreei Bălan a făcut declarații cutremurătoare în legătură cu problemele de sănătate ale marii cântărețe. Vedeta a făcut un stop cardio respirator pe masa de operaţie, la naşterea celui de-al doilea copil al cuplului. 

Momentul a fost extrem de greu pentru medici, dar mai ales pentru soţul cântăreţei, care a privit neputincios totul de după un geam.   

"Era ceva de sărbătorit. Venirea pe lume a unui copil, al doilea copil, dar dintr-o dată am văzut două lucrui total diferite. Naşterea Clarei, care era foarte frumoasă, într-o parte, iar în partea cealaltă cum îţi moarte nevasta. În partea dreaptă erai tu, pe masa de operaţie şi fetele care te resuscitau. Nu ştiai... să râzi sau să plângi. Apoi a fost o perioadă de 3-4 ore în care doctorii au fugit efectiv de mine. Asistenţii fugeau şi ei de mine. Nu puteau să-mi zică nimic, pentru că tu nu erai stabilă. Mi-am dat seama că este ceva grav. (...) Am stat pe hol, făcând 6 etaje, când sus, când jos, până la 6 dimineaţa încercând să dau de cadre medicale. Nu mi-am imaginat că o să văd pe cineva atât de drag cu un tub în gură.

Am vorbit cu tine la Terapie Intensivă în cele două zile în care ai stat internată, dar tu nu-ţi aduci aminte nimic", a povestit George Burcea pentru videoblogul Andreei Bălan. 

Citeşte mai multe despre:   andreea balan