Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Sorin Bontea, cel mai bine plătit jurat de la „Chefi la Cuțite”. Suma de bani pe care o primește acesta este impresionantă

Sorin Bontea, cel mai bine plătit jurat de la „Chefi la Cuțite”. Suma de bani pe care o primește acesta este impresionantă

Un articol de: Adela Iacob - 01 Iul 2020, 15:48
sursa Foto: Instagram Vedete

Chef Sorin Bondea era foarte apreciat de public și înainte de participarea la „Asia Express”, dar acum, după difuzarea emisiunii respective, acesta a suferit un boom în materie de fani. Prin urmare, Sorin Bondea a devenit cel mai apreciat dintre cei trei chefi din juriul „Chefi la Cuțite”. De asemenea, a avuns să fie și cel mai bine plătit jurat de la emisiunea menționată anterior. Suma pe care o primește Sorin Bontea pentru un sezon „Chefi la Cuțite” este impresionantă.

 

Chef Sorin Bondea, cel mai apreciat jurat de la „Chefi la cuțite”

 

Chef Sorin Bondea a câștigat foarte ușor simpatia publicul doar prin modul său caracteristic de a fi și prin simțul umorului cu care a fost înzestrat. De asemenea, face minuni în bucătărie, potrivit impact.ro.

Emisiunea „Chefi la cuțite”, care este difuzată de Antena 1, este unul dintre cele mai urmărite show-uri din țara noastră, potrivit cifrelor de audiență. În cadrul acestei emisiuni, cei trei jurați, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, se luptă pentru ca echipele lor să câștige fiecare probă, iar la sfârșit, să fie mândri că marele câștigător a făcut parte din echipa lor.

Până în prezent, emisiunea a avut 7 sezoane și fiecare jurat în parte se poate mândri că marele câștigător al unui sezon a fost din echipa lor. Mai exact, trei concurenți de-ai lui chef Sorin Bontea au câștigat marea finală, doi de-ai lui chef Florin Dumitrescu și doi de-ai lui chef Cătălin Scărlătescu.

După ce a participat la „Asia Expess”, alături de prietenul său, Răzvan Fodor, Sorin Bontea se bucură de o și mai mare apreciere din partea publicului. Datorită acelei participări, și-a câștigat foarte mulți fani și în modul acesta, a devenit cel mai simpatic jurat de la „Chefi la Cuțite”.

 

Cât câștigă Sorin Bontea pentru un sezon „Chefi la Cuțite”

 

Având în vedere toată aprecierea de care se bucură din partea oamenilor, chef Sorin Bontea câștigă o sumă impresionantă pentru rolul de jurat la „Chefi la Cuțite”. Nu o să vă fină să credeți, dar acesta încasează de la Antena 1 10.000 de euro pe sezon.

„Sorin câștigă 10.000 euro pe sezon. Vorbim de aproape 3 luni de filmări, în care se stă în platou și câte 12 ore pe zi. Este și cel mai bine plătit chef dintre cei trei, însă are și cea mai vastă experientă în bucatărie, numărându-se în topul celor mai buni 5 bucătari din România”, au dezvăluit surse de încredere pentru impact.ro.

În plus, Sorin Bontea a câștigat și premiul cel mare la „Asia Express”, împreună cu prietenul său, Răzvan Fodor, în valoare de 30.000 de euro.

 

Câți bani le-au rămas lui Răzvan Fodor și Sorin Bontea

 

Răzvan Fodor și Sorin Bontea au câștigat competiția „Asia Express” și au plecat acasă cu premiul în valoare de 30.000 de euro. Însă, Răzvan Fodor a declarat că nu a rămas cu suma întreaga, iar din 30.000 de euro, i-au mai rămas doar 10.500.

„Nici nu știi cum să o dai, că dacă le spui oamenilor că nu sunt acei bani, ți se răspunde: ‘Dar ce înseamnă bani pentru tine, care e dimensiunea banilor pentru tine?’. E un premiu de 30 de mii de euro pe care l-am împărțit cu Sorin Bontea, la care plătim niște taxe de vreo 2.500 de euro de căciulă. 12.500 de euro. Din care am mai plătit vreo 2.000 de euro pe analize ca să văd că m-am întors ok, iar ce am pătimit eu acolo timp de două luni de zile, nu mai socotim. Așa ceva nu știu să spun pe câți bani ar trebui să se facă…”, a spus Răzvan Fodor pentru life.ro.

Citeşte mai multe despre:   sorin bontea  -   chefi la cutite