Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete (FOTO) SORE s-a îngrășat ca un BALON! Vedeta vorbește despre cel mai negru episod din viața ei

(FOTO) SORE s-a îngrășat ca un BALON! Vedeta vorbește despre cel mai negru episod din viața ei

Un articol de: Stirescu.ro - 14 Mar 2019, 13:35

Cântăreața Sore a luat în proporții pe parcursul sarcinii, iar acum spune pentru prima oară câte kilograme avea, de fapt. Artista este atât de sinceră încât se compară cu un balon.


„Sunt mamă, iubită, fiică, artistă. 


Iubitul meu este Mireca, avem împreună o fetiță de 3 ani, minunată și suntem de peste 5 ani de zile împreună și sunt foarte fericită. Ne-am gândit și la nuntă dar niciunul dintre noi nu este înnebunit după astfel de evenimente. 


Am parte de ajutorul unei doamne absolut minunate care este parte din familia noastră, efectiv și sunt relaxată și fericită să o știu pe fetiță cu ea și bunicile vin mereu, mama mea și mama lui Mircea, în fiecare zi și programul este ocupat.

Eu mănânc orice, cu excepția...nu mănânc carne, deloc. Sunt vegetariană pentru că mă simt mai bine. Sunt scorpion. Plâng foarte rar. Nici nu știu când am plâns ultima dată, poate de oboseală cu nervi. Am 29 de ani, anul acesta o să fac 30, spre finalul anului. Mă simt cel mai bine dintotdeauna, acum. 


În sarcină...am luat 28 de kilograme. Eram un balon, m-am îngrășat mult de tot, îmi plăcea să mănânc burger, în fiecare seară, câte 2. Nu am ținut nicio dietă” a povestit Sore, într-o emisiune. 

 

Citeşte mai multe despre:   sore