Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete A recunoscut! DE CE SE TEME cel mai mult Sorana Darclée Mohamad? ''Plângeam și leșinam''

A recunoscut! DE CE SE TEME cel mai mult Sorana Darclée Mohamad? ''Plângeam și leșinam''

Un articol de: Andrei Ștefan - 19 Aug 2019, 20:16

Fosta componetă a trupei A.S.I.A., Sorana Darclée Mohamad, a recunoscut că timp de mulți ani a avut o frică de clovni.

Acum, artista va avea de interpretat un astfel de rol în cadrul emisiunii „Te cunosc de undeva”, unde va concura alături de alte vedete.

DUPĂ 10 ANI DE CĂSNICIE, SILVIA CHIFIRIUC A FĂCUT ANUNȚUL CARE I-A ȘOCAT PE TOȚI! PETRE ROMAN A AJUNS NUMAI PIELE ȘI OS!

„Plângeam, leșinam, dădeam din picioare când vedeam un clovn. Am avut un coșmar când eram copil. Visam că mă sună la telefon un clovn, nu răspunde și după aia vine peste mine în casă. Până la urmă am reușit să scap de fobia asta la emisiunea «Splash – Vedete la apă». 

JURNALUL SECRET AL LUI ARSENIE BOCA: PROFEȚIILE CARE DAU FIORI ROMÂNILOR, CHIAR DE SFÂNTA MARIA! TOTUL A FOST FĂCUT PUBLIC...

Profesorul meu de sărituri se ocupa de un grup de copii cu nevoi speciale care, în cadrul unui eveniment, urmau să sară în apă. M-a invitat și pe mine la acest eveniment dar, când am auzit că acei copii vor fi machiați ca niște clovni, am refuzat, explicându-i motivul. Atunci mi-a propus să-i pictez eu pe față. Așa am scăpat de această fobie. Aceasta însă nu este singura. Nu suport înălțimile foarte mari. N-o să mă vezi niciodată făcând parașutism sau bungee jumping”, a explicat Sorana, citează Click.

Citeşte mai multe despre:   sorana asia  -   sorana darclee