Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete DRAMA trăită de un model! Tânăra cu monosprânceană, AMENINŢATĂ cu moartea: „Trebuie să trec prin toate mesajele...” (GALERIE FOTO)

DRAMA trăită de un model! Tânăra cu monosprânceană, AMENINŢATĂ cu moartea: „Trebuie să trec prin toate mesajele...” (GALERIE FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 13 Mar 2019, 17:42

Tânăra model Sophia Hadjipanteli, în vârstă de 22 de ani, primește ameninţări cu moartea din cauza aspectului său destul de ieşit din comun, pe reţelele sociale.

Oamenii se simt dezgustaţi de felul în care arată şi nu înţeleg de ce nu se poate pensa aşa cum fac în mod normal toate femeile, potrivit observator.tv.

De obicei aceasta încearcă să evite să citească astfel de comentarii negative pe care le primeşte pe paginile sale desocializare şi să nu ia în seamă abuzurile online la care se supusă zilnic.

De altfel, ea a declarat că este fericită pentru faptul că iubitul ei o preferă aşa cum este, o respectă şi îi este alături indiferent de oamenii care îi vor răul.

„E destul de înjositor, trebuie să trec prin toate mesajele urâte ca să pot ajunge la complimentele şi vorbele frumoase din partea celor care mă apreciază. A avut şi el o monosprânceană când era mic. Îmi tund sprâncenele, eu am sprâncene destul de întunecate, dar nu chiar atât de închise la culoare, aşa că de fiecare dată când mă vede că le vopsesc, devine foarte curios şi interesat de ceea ce fac. Nu mi-am creat niciodată încrederea în sine în modul în care alții mă tratau, pentru că în școală eram agresată deseori pentru lucruri care nu aveau legătură cu fața mea: îmbrăcămintea, părinții care erau imigranți, nu am vorbit engleză, eram cea mai mică din clasă”, a povestit tânăra.

Citeşte mai multe despre:   Sophia Hadjipanteli