Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Sofia Vicoveanca a dat frâu liber emoțiilor. Cât de mult suferă artista în această perioadă și ce o mâhnește profund

Sofia Vicoveanca a dat frâu liber emoțiilor. Cât de mult suferă artista în această perioadă și ce o mâhnește profund

Un articol de: Adela Iacob - 05 Aug 2020, 15:08

Sofia Vicoveanca este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România și în ciuda faptului că se apropie de 80 de ani, n-a trăit niciodată vremuri mai tulburi ca acum. Din cauza pandemiei, artista a fost nevoită să stea departe de publicul care o îndrăgește. 

În această perioadă, s-a odihnit, a scris poezii și a înregistrat melodii noi pentru un nou album. Sofia Vicoveanca este de părere că artiștii sunt cei mai afectați în această perioadă.

 

"În pandemie am stat în casă, cuminte. Am scris, am înregistrat piese. Până acum am înregistrat patru melodii din 20 de melodii pentru un album nou. Va fi gata probabil de Sărbători. Nu mă grăbesc. Noi, artiștii, am fost cei mai oropsiți. Să nu cânți pentru public atâta vreme. E foarte greu. Consider că am pierdut un an. Oamenii s-au înrăit. Eu stau la bloc, dar am mai fost și la căsuța mea de la Vicov. La bloc nu pot cânta. A fost greu", a mai povestit artista pentru Click! 

Artista a cântat doar la un mic eveniment privat în ultimele cinci luni.

"Am cântat într-un singur loc, la un cumătru, dar a fost puțină lume, s-a păstrat distanța. Duminică o să  cânt, o să fiu pe scenă la Botoșani. Dar va fi la fel, puțină lume și la distanță. Mi-a lipsit foarte mult cântatul. E greu să nu te mai poți exprima artistic așa cum trebuie", a declarat interpreta de muzică populară. Pe de altă parte, ea a profitat din plin de zilele libere.

 

 

Artista, deosebit de activă pe Facebook

 

 

Pentru că în sălile de spectacol nu poate fi aproape de fani ei, artista compensează din plin pe reţelele sociale. Sofia Vicoveanca își ține fanii la curent pe Facebook cu tot ce face, postând poze cu ghivecele de flori din fereastră, dar și înregistrări cu piesele ei de muzică populară.

Una dintre cele mai apreciate poză este cea în care apare purtând mănuși de protecție:

”Am avut mare grijă de mine. Să dea Domnul să ne bucurăm de sănătate, să ne reluăm firul vieții fără teamă, să ne bucurăm unii de alții când ne întâlnim, să ne îmbrățişăm cu bucurie”, menționa Sofia, pe Facebook.

Citeşte mai multe despre:   sofia vicoveanca