Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete ȘOC la PRO TV! Celebrul CABRAL a fost luat cu asalt! INCREDIBIL de la ce a pornit MĂCELUL! Fanii și-au făcut CRUCE

ȘOC la PRO TV! Celebrul CABRAL a fost luat cu asalt! INCREDIBIL de la ce a pornit MĂCELUL! Fanii și-au făcut CRUCE

Un articol de: Stirescu.ro - 04 Ian 2019, 20:41

Cabral Ibaka a publicat un mesaj pe blogul personal în care apără conceptul ‘motivațional’, tot mai criticat în ultima perioadă. Celebrul prezentator s-a simțit vizat de criticile lansate în spațiul public, având în vedere, că la rândul său obișnuiește să își motiveze publicul cu texte inspiraționale.

“Văd în bula mea un adevărat val de critici, ironii și heit (da, mă… hate) împotriva ideii de cuvânt motivațional.

Unele dintre păreri sunt bazate pe experiențe personale pe care nu am cum să le combat. Și sunt argumente pe care ar fi bine să le citești înainte să-ți dai mintea pe mâna cuiva.

Altele… sunt doar niște mămăligi contondente. Degeaba. Cu niște venin second-hand picurat din penițe încovoiate degeaba.

Mai e categoria celor care au strâns informații și date, cum a făcut Cetin. L-am și sunat și-am și vorbit pe tema asta, mi s-a cam ridicat părul în cap.

Revenind, însă, la discuția mare… ideea de discurs motivațional a ajuns să fie tăvălită la noi, apăsat și smucit, cu o ură demnă de cauze mai bune.

De ce mă bag? Pentru că multe dintre textele mele au o componentă motivațională.

Pentru că din experiență știu că sunt umani care în momente mai grele din viața lor au nevoie de o vorbă bună, de o palmă pe spate, de un zâmbet.

Sigur, fără vorba aia bună și zâmbetul ăla ar avea puls în continuare. Dar cu un mic ajutor își găsesc motivația mult mai ușor. Le e mai ușor.

Și dacă le e mai ușor… nu văd unde e răul ăla atât de blamat.

Și dacă le e mai ușor lor… nu văd de ce nu m-aș opri să-i spun omului o vorbă bună, să-i dau o metodă prin care să treacă mai repede prin pasa nasoală care-i stă pe suflet.

Văd cumva același răspuns pe care-l aveam acum ceva ani la posturile din „de suflețel„. Ironii din astea care se vor cumva micuțe și nevinovate, dar care taie omului cheful de vorba la fel cum taie hemoroizii cheful de plimbare*.

Așa că… blamată cum e ea acum, ideea de discurs motivațional nu e deloc așa rea. Ba chiar din contră.

Lăsați oamenii să vorbească.

Lăsați oamenii să zâmbească, acriturilor. :)”, a scris Cabralm pe blog.

Citeşte mai multe despre:   cabral ibaka