Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete ȘOC în muzica românească! EMOȚII mari pentru FUEGO! TRISTEȚE uriașă, în prag de sărbători

ȘOC în muzica românească! EMOȚII mari pentru FUEGO! TRISTEȚE uriașă, în prag de sărbători

Un articol de: Stirescu.ro - 17 Dec 2018, 14:19

Îndrăgitul cântăreț Fuego a publicat un mesaj ermoționant cu ocazia zilei de naștere a mamaei sale. Artistul a declarat că este mâhnit pentru că nu poate fi alături de persoana care i-a dat viață într-o zi atât de importantă.

“Astăzi este ziua celei care mi-a dat viață, m-a crescut, m-a format, mi-a oferit lumina viselor și m-a lăsat să zbor în lume, cu toate bucuriile mele, clădind pe lacrimile ei, pe împlinirile și sacrificiile ei, o viață de artist. Mama mea, Jeni, împlinește azi o vârstă frumoasă și chiar dacă nu-i pot fi aproape, după ce-am sunat-o azi noapte, m-am gândit să-i scriu aceste rânduri aici, pentru că știu sigur că prietenele ei îi vor citi.

Dragă mamă, sunt firești toate mulțumirile și dragostea mea! Deja e istorie faptul că sunt ce sunt datorită ție! Dar nu ți-am spus niciodată că m-ai inspirat, că munca ta, sacrificiile tale și ale tatei m-au făcut să zbor, să vreau, să lupt și să reușesc să-mi împlinesc visele, dar și să vă fac vouă o viață mai bună! Te iubesc, mamă și crede-mă că nu voi avea vreodată suficiente cuvinte să-ți mulțumesc! Să-mi trăiești mult și bine!”

Citeşte mai multe despre:   fuego