Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete ȘOC în muzica românească: FUEGO renunță la CÂNTAT! A făcut anunțul în LACRIMI! Din păcate...

ȘOC în muzica românească: FUEGO renunță la CÂNTAT! A făcut anunțul în LACRIMI! Din păcate...

Un articol de: Stirescu.ro - 21 Ian 2019, 17:19

Celebrul cântăreț Paul Surugiu-Fuego a pregătit o uriașă surpriză pentru fani. Artistul, cunoscut pentru talentul său muzical este pregătit să lanseze o expoziție de pictură.

Evenimentul va avea loc peste câteva luni, pentru pregătirea sa artistul fiind pregătit să renunțe la o parte din evenimentele sale muzicale.     

“Încep săptămâna cu gândul la viitoarea mea expoziție de pictură, din primăvară. Nu știu cu exactitate când se va întâmpla, dar îmi doresc să fiți părtași pasiunii mele și proiectului meu nobil, zic eu! Pictura e o deconectare de la tot! Efectiv mă “scot din priză” și mă joc pe pânză, fără să știu exact ce va ieși sau să-mi propun ceva anume! Încerc desigur, să evoluez și să prezint lucrări din ce în ce mai frumoase, cu flori, cu titluri speciale și cu o parte din emoțiile mele așezate acolo! Avem, cu toții, nevoie de culoare în viețile noastre!

Tot culoare vreau să le aduc în suflet și celor pe care vreau să-i ajut cu proiectul “ART BY FUEGO” – o mare parte din fondurile strânse sunt donate artiștilor mari ai țării, dar și tinerilor talentați, care se află în imposibilitatea de a avea un trai decent sau care visează la o carieră fulminantă. Până în prezent am sprijinit peste 200 de artiști, în trei ani! Pasiunile sunt bucurii ale sufletului!”, a scris Paul Surugiu pe Facebook.

Citeşte mai multe despre:   paul surugiu  -   fuego