Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Șoc în muzica populară! FUEGO, în lacrimi! Da, are MARI PROBLEME! S-a întâmplat din cauza STRESULUI

Șoc în muzica populară! FUEGO, în lacrimi! Da, are MARI PROBLEME! S-a întâmplat din cauza STRESULUI

Un articol de: Stirescu.ro - 12 Ian 2019, 15:44

Paul Surugiu-Fuego a publicat un nou mesaj pe Facebook în care vorbește despre problemele și stresul care nu îl fac să fie cel mai fericit om din lume. Cu toate acestea, artistul a dezvăluit care sunt lucrurile care îi alungă momentele de tristețe și care îi fac viața mai frumoasă.     

“Mi-ar face plăcere ca mai toate zilele noastre să fie pictate cu o mulțime de creioane colorate. Și nu-i greu asta, credeți-mă. Să-ți faci bucurii e cel mai simplu lucru pe lumea asta, daca știi cu adevărat să te fericești alături de oameni dragi și de clipe de neuitat.

Eu unul nu sunt cel mai fericit om de pe planetă, am probleme, angajamente, stres și toate adunate la un loc, dar sunt momente în care-mi impun să mă bucur de clipe și să-mi aduc singur fericiri simple, chiar și când e ceva banal, gen a sta de vorbă la telefon cu prieteni dragi sau pur și simplu în a savura o prăjitură! Ideea e că ne încrâncenăm prea tare, privind totul ca o corvoadă, nefiind! În fond, nu schimbăm mare lucru!”, a scris Fuego pe Facebook.

Citeşte mai multe despre:   paul surugiu  -   fuego