Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Șoc în muzică! FUEGO a făcut anunțul. Vestea momentului despre IRINA LOGHIN! Din păcate s-a întâmplat

Șoc în muzică! FUEGO a făcut anunțul. Vestea momentului despre IRINA LOGHIN! Din păcate s-a întâmplat

Un articol de: Stirescu.ro - 19 Feb 2019, 11:52

Îndrăgitul cântăreț Paul Surugiu (Fuego) a vorbit despre rolul pe care l-a jucar în cariera sa marea doamnă a muzicii populare, Irina Loghin.   

"De aproape 60 de ani, este unul dintre idolii incontestabili ai României. De 15 ani, îmi este mamă adoptivă și omul care m-a învățat să prețuiesc mai mult folclorul nostru românesc. Azi este ziua Irinei Loghin și-aș zice eu că poate fi însemnată în calendar ca și zi a muzicii populare, pentru că minunata sa carieră strânge capodopere, strânge durerile unui neam, bucurii și clipe întregi în care glasul său a fost alinare. 
Românii i-au închinat, prin dragostea lor, un adevărat cult și sunt sigur că așa va fi și peste multe generații, pentru că a influențat prin vocea sa caldă, prin emoția transmisă, prin bijuteriile din zona sa, Prahova mândră și frumoasă. 
Eu nu pot decât să-i mulțumesc, fiindcă am construit împreună un duet de succes, pentru că am reușit să fim mai mult decât colegi, povățuindu-mă mereu cu sfaturile sale despre cum să faci această profesie dură. Îi doresc ani mulți de viață și de cântec, cu același spirit măreț care-i definește personalitatea. De la ora 15.00, astăzi, în cadrul emisiunii „LA MĂRUȚĂ”, o celebrăm pe doamna Irina Loghin, cu surprize și prieteni dragi!", a scris Fuego pe Facebook.

Citeşte mai multe despre:   fuego  -   paul surugiu