Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Smiley EMIGREAZĂ! Gina Pistol PLÂNGE încontinuu, însă artistul nici nu se uită înapoi. Viața îi surâde departe de plaiurile mioritice

Smiley EMIGREAZĂ! Gina Pistol PLÂNGE încontinuu, însă artistul nici nu se uită înapoi. Viața îi surâde departe de plaiurile mioritice

Un articol de: Adela Iacob - 22 Ian 2020, 20:29

Smiley se pregăteşte să fugă din România.

INCENDIAR! OANA ROMAN A FĂCUT-O ÎN DIRECT! FANII ȘI-AU FĂCUT CRUCE CÂND AU VĂZUT IMAGINILE! ASTA E PREA DE TOT (GALERIE FOTO)

Artistul îşi va muta o parte din echipă şi proiecte la Los Angeles pentru urmatoarele două luni şi jumătate.

APARIȚIE STRANIE LA MORMÂNTUL LUI LEO IORGA! FANII S-AU CRUCIT! SOȚIA SA ERA ACOLO CÂND... (FOTO)

El va compune şi produce muzică pentru unele dintre cele mai mari nume din industria muzicală la nivel mondial.

ŞOC TOTAL ÎN SHOWBIZ: SEXY-CÂNTĂREAŢA DE MUZICĂ POPULARĂ, PRINSĂ ÎN FAPT CU SAXOFONISTUL! SOŢUL ARTISTEI A LUAT FOC CÂND A VĂZUT IMAGINILE EXPLICITE (GALERIE FOTO)

Una dintre cele mai mari bucurii ale vietii mele este să compun şi să fac muzică în studio. Anul meu 2020 va fi împărţit în două, în prima jumătate voi compune muzică şi în a doua jumatate o voi cânta. Muzica este un limbaj international, aşa că mă bucur că o pot face în teritorii diverse, mai ales că fiecare sesiune, fie că este în America sau în altă parte, fiecare zi de lucru cu scriitori mari e un proces de învăţare, face parte din evoluţia noastra ca profesionişti şi ca oameni. Aşa că, mă aşteaptă niste luni pline de întâlniri mari şi de lucru intens la producţii şi proiecte interesante alături de producători foarte apreciaţi şi ascultaţi în întreaga lume”, a declarat artistul pentru okmagazine.ro.

Citeşte mai multe despre:   smiley