Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Smiley a avut reduceri de Black Friday. Cât trebuie să plătești dacă vrei să îți facă o piesă

Smiley a avut reduceri de Black Friday. Cât trebuie să plătești dacă vrei să îți facă o piesă

Un articol de: Adela Iacob - 14 Noi 2020, 16:00

Smiley este cântăreț, producător și antreprenor. De Black Friday, artistul a postat pe internet un anunț prin intermediul căruia casa de producție pe care o deține, HaHaHa, oferă servicii de producție muzicală. 

Oricine poate avea o piesă de la Smiley și chiar un hit. În anunțul postat de oamenii cântărețului, sunt incluse muzica, versurile, înregistrarea, mix/master, două ședințe a câte 4 ore, totul la 9.999 de lei. Practic, pachetul complet. Tariful este redus la mai bine de 50%. Prețul inițial era de 20.257 de lei. 

 

Smiley, producător pentru Snoop Dogg

 

Hahaha Production este un business de 11 ani în piață. Afacerea lui Smiley are în dotare 5 studiouri de înregistrare, cu aproape 20 de angajați. De-a lungul timpului, Smiley a produs muzică pentru Alex Velea, Antonia, Loredana Groza, CRBL, Andra, Corina, Randi, Puya, Delia, Elena Gheorghe, Anda Adam, Mandinga, Andreea Bănică. 

De asemenea, fostul membru al trupei Simplu se laudă cu faptul că a produs muzică și pentru artiști internaționali precum Snoop Dogg, Flo Rida, Kaan sau DJ Smash. 

Citeşte mai multe despre:   smiley