Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Singura concurentă de la Exatlon care s-a îngrășat în timpul competiției, în timp ce colegii ei făceau FOAMEA

Singura concurentă de la Exatlon care s-a îngrășat în timpul competiției, în timp ce colegii ei făceau FOAMEA

Un articol de: Stirescu.ro - 04 Feb 2019, 15:42

În timp ce mulți concurenți de la Exatlon se plângeau că slăbeau, există totuși o fată care s-a îngrășat în ciuda probelor dificile: Ami.


„A fost o experiență extrem de frumoasă. M-a schimbat în bine. Am avut mai mult timp să petrec cu mine, cu interiorul meu. Am mers cu scopul să-mi înving fricile, temerile, să mă autodepășesc și să duc o luptă cu mine, pe care am câștigat-o și sunt tare mândră de asta. 
Aș spune «da» oricând unor noi provocări de acest gen, care-mi oferă posibilitatea de a mă cunoaște mai bine și a vedea care-mi sunt limitele”, a povestit Ami pentru cancan.ro.


„M-am bucurat enorm de fiecare zi, punct adus sau pierdut, de condițiile de acolo. Am avut noroc să locuiesc la vilă și nu am ajuns la baracă, în cealaltă parte. 


Ăsta a fost unul din plusurile noastre, ca echipă. M-am îngrășat un kg, două. Noi chiar primeam mâncare bună. Cred că acum sunt mai tonifiată. Am mâncat foarte sănătos, dormeam cât trebuie. Aici, acasă, nu ai așa un program stabil. 


Eu, în lumea muzicii, o dată mă culc mai târziu, altă dată, mai devreme. Nu am un program constant. Acolo chiar l-am avut și mi-a prins foarte bine, e foarte important să fii organizat. 


Cred că o să-mi impun, chiar cu riscul de a refuza unele oportunități, să am mai multă grijă de mine, de sănătatea mea”, a mai spus Ami.

Citeşte mai multe despre:   ami  -   exatlon