Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Singura avuție care i-a mai rămas lui Irinel Columbeanu. Somptuoasa vilă de la Izvorani a fost scoasă la vânzare

Singura avuție care i-a mai rămas lui Irinel Columbeanu. Somptuoasa vilă de la Izvorani a fost scoasă la vânzare

Un articol de: Adela Iacob - 20 Oct 2020, 13:02

Irinel Columeanu nu mai este omul de altădată. Fostul afacerist a ajuns să ducă un trai modest, după ce și-a petreceut mare parte din viață înconjurat delux. Îngropat în datorii, Columbeanu a pierdut celebra vilă de la Izvorani, care a fost scoasă la vânzare de noul proprietar. 

3,9 milioane de euro vrea noul proprietar pentru fosta vilă a lui Irinel Columbeanu. Imobilul este de fapt un „palat" cu 15 dormitoare, teren de 10 hectare și obiecte de artă, printre care sculptura lui Sabin Bălașa, „Echilibru".

 

Fosta vilă a lui Irinel Columbeanu, își caută un nou proprietar

 

De regulă, pentru imobilele foarte mari se găsește foarte greu cumpărător. Astfel, noul proprietar ia în calcul și închirierea vilei, pentru 15.000 de euro lunar. 

„Vilă de vânzare/închiriere Snagov, 10.000 mp teren, 2.500 mp construcţie. 15 dormitoare cu baie şi dressing propriu fiecare, saună, piscină interioară şi exterioară, ponton, 5 bărci la lac, bucătărie profesională. Ideal hotel, spa, clinică detox, azil privat sau locaţie de evenimente", este descrierea Regatta Real Estate, agenția imobiliară care se ocupă de tranzacționare.

 

Irinel Columbeanu, ajuns la „sapă de lemn"

 

Vila nu mai aparține lui Columbeanu din 2012. Controversatul personaj monden deținea în urmă cu 13 ani o avere estimată la 150 de milioane de euro, avea apariții publice în mașini de lux, iar în prezent locuiește singur, într-un apartament de două camere din Colentina. 

Fiica sa a plecat în Statele Unite ale Americii, unde se află alături de mama sa, Monica Gabor. Omul de afaceri ajuns la „sapă de lemn" a declarat că a luat un singur lucru din fosta casă: un album foto cu micuța Irina.

„Fiica mea este foarte bine și cred că va fi din ce în ce mai bine, pe măsura ce va crește. Nu am mai văzut-o de câteva zile, ne-am văzut virtual. Îmi este dor de ea. Este plecată de doi ani în America. De la vilă am luat doar un album foto cu Irina, ce are o mare valoare sentimentală", a declarat Irinel Columbeanu la Pro TV. 

Citeşte mai multe despre:   irinel columbeanu