Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Totul e clar acum! De ce SLĂBEȘTE Simona Gherghe, deși e gravidă?! Îndrăgita prezentatoare a făcut ANUNȚUL trist!

Totul e clar acum! De ce SLĂBEȘTE Simona Gherghe, deși e gravidă?! Îndrăgita prezentatoare a făcut ANUNȚUL trist!

Un articol de: Stirescu.ro - 20 Dec 2018, 17:52

În timp ce multe femei pornesc la drum cu o sarcină având teama kilogramelor în plus, iată că Simona Gherghe (41 de ani) nu are de ce să își facă asemenea griji.

Ba din contră. Prezentatoarea nu adaugă nimic la greutatea inițială chiar dacă este însărcinată pentru a doua oară, ci slăbește.

De ce? Aparent, la prima sarcină a avut câteva probleme de sănătate, motiv pentru care a decis să țină un regim destul de drastic.

 Din fericire pentru Simona, purtarea în pântece al celui de-al doilea bebeluș s-a dovedit până acum mai ușoară.

Vedeta se simte mai bine, ba chiar mărturisește că nici nu simte că ar fi gravidă.

 Starea de bine nu vine însă fără sacrificii, căci, de exemplu, nu poate mânca nimic dulce.

Simona a și dezvăluit ce mănâncă: numai alimente sănătoase, neprocesate, fără zahăr, totul atent ales pentru a nu mai ajunge aproape de pancreatită, așa cum s-a întâmplat acum aproape doi ani, când era însărcinată cu Ana Georgia.

„Este un regim de viaţă extrem extrem de sănătos. Voi care faceţi sport, v-aţi putea regăsi. Am voie să mănânc grătar, mănânc peşte fie la cuptor, fie la grătar. Mănânc salate, dar fără ulei. Mănânc brânză slabă, iaurt, fructe, dar anumite fructe. Nu mănânc deloc dulce, nimic dulce. Am trigliceridele crescute. Nu mănânc dulce că n-am voie, dar aş mănânca tone de cozonac. Săptămâna trecută am mâncat o felie, atât ... după trei luni. Sunt foarte atentă, ţin problema sub control, pentru că dacă aş mânca cât aş vrea sau ce aş vrea, probabil aş ajunge cum s-a întâmplat în cazul sarcinii cu Ana. Am descoperit această problemă când era aproape în pragul pancreatitei, ceea ce era îngrozitor. Eram însărcinată în luna a şasea-a şaptea. Atunci chiar era un pericol şi pentru mine, şi pentru copil. Aşa, am luat-o din timp cu regimul, ca să nu fie probleme, deşi teoretic aş putea să mănânc, dar sunt foarte conştiincioasă", a spus Simona Gherghe.

 

Citeşte mai multe despre:   Simona Gherghe