Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Simona Gherghe, în pericol după ce Andreea Bălan a făcut stop cardiac la cezariană. Vedeta a MĂRTURISIT ASTA CUTREMURATĂ, ÎN DIRECT

Simona Gherghe, în pericol după ce Andreea Bălan a făcut stop cardiac la cezariană. Vedeta a MĂRTURISIT ASTA CUTREMURATĂ, ÎN DIRECT

Un articol de: Stirescu.ro - 05 Mar 2019, 17:30

Simona Gherghe a început emisiunea „Acces direct” de astăzi extrem de panicată după pățania de ieri a Andreei Bălan. Realizatoarea de la Antena 1 este și ea însărcinată, iar acum se gândește la ce e mai rău.
"Eu sunt într-o situaţie mai delicată. Pe mine m-a afectat foarte tare ştirea cu Andreea.

Peste două luni o să trec printr-o operaţie de cezariană, în cazul meu e clar indicaţie medicală. Cred că fiecare femeie care este în situaţia mea şi a auzit ce i s-a întâmplat Andreei stă cu sufletul strâns. Chiar dacă este un caz cu totul şi cu totul rar, e un caz la 80 000", a declarat Simona Gherghe. 


„În acest moment, starea de sănătate a pacientei s-a ameliorat și în momentul de față este într-o stare stabilă. Este supravegheată și a putut fi vizitată de familie și a discutat cu ei. Va fi monitorizată de echipa medicală în perioada următoarelor zile. 


În măsura în care a existat un incident intraoperator, evident că riscuri pot exista. Dar, repet, în momentul de față, starea ei este stabilă și supravegheată. E greu să spui acum cât trebuie să rămână internată. În câteva zile se vor stabili prioritățile dumneaei și atunci se va ști.

În funcție de motivul în care se instează stopul cardio-respirator, evident că efectele variază”, a precizat un reprezentant al spitalului.

Citeşte mai multe despre:   andreea balan  -   simona gherghe