Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Șerban Huidu RUPE TĂCEREA: Ce a putut să spună despre accidentul provocat de el în care au murit în 2011 trei oameni

Șerban Huidu RUPE TĂCEREA: Ce a putut să spună despre accidentul provocat de el în care au murit în 2011 trei oameni

Un articol de: Stirescu.ro - 05 Feb 2019, 17:12

La 7 ani de la accidentul în care au murit trei oameni, Șerban Huidu a vorbit despre tragedia care i-a marcat viața și pentru care primește zilnic critici.


„Eu cred că terapiile, psihologia, oamenii care au probleme existențiale – sunt un moft al societății moderne. Ele, toate, nu există. Nouă ne place să credem că trebuie să ne recuperăm, că trebuie sa facem, să dregem.


După accidentul rutier pe care eu l-am avut, eu trebuia să fac pace întâi cu mine ca să pot să suport toate înjurăturile, la îndrumarea cumnatei mele care este psiholog am fost la un psiholog. 


M-am dus la psiholog și el m-a pus acolo să fac niște chestii din plastilină. Poate așa era învățată, dar mie mi s-a părut de un ridicol fantastic.


 Adică, până una alta eu am avut accident în care puteam să crăp și eu, au murit atâția oameni, s-au întâmplat atâtea lucruri și tu mă pui să fac chestii din plastilină?”.


 „Pentru dumneavoastră, drama prin care au trecut cei trei oameni, nu unul, trei oameni, nu contează. Că dacă ar fi contat, știați că sunt trei victime în accident. Contează să mai spuneți o răutate la adresa unui om cunoscut. 


Nu-i nimic, puteți să spuneți. Dar, în memoria oamenilor care au avut de suferit este bine să știți că au fost trei”, i-a spus Huidu unui internaut.

Citeşte mai multe despre:   serban huidu