Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Nu te-ai fi gândit la asta: Vezi ce spune CNP-ul despre personalitatea ta! Dacă aceste cifre se repetă, atunci....

Nu te-ai fi gândit la asta: Vezi ce spune CNP-ul despre personalitatea ta! Dacă aceste cifre se repetă, atunci....

Un articol de: Stirescu.ro - 21 Feb 2019, 17:39


Codul Numeric Personal (CNP) pare în cele mai multe cazuri o simplă alăturare de cifre, însă aceasta poate avea o semnificație extraordinară pentru viața oamenilor.

Faptul că unele cifre se repetă nu ar trebui să înspăimânte pe nimeni, mai ales că primele cifre ale CNP-ul reprezintă sexul posesorului, ultimele două cifre ale anului în care s-a născut, luna – compusă tot din două cifre – și ziua nașteri, potrivit cancan.ro.

Însă rămân… celelalte, iar amatorii de simboluri ascunse oferă, acum, alte ipoteze.

Prin urmare, dacă în CNP se repetă cifra:

1 – Înseamnă că ești o persoană extrem de egoistă, dar ții foarte mult la munca în echipă bine făcută. Ești un lider autentic.

2 – Ești o persoană extrem de sensibilă. Te simți bine doar dacă ești înconjurat de foarte mulți oameni. Dăruiești mult și primești puțin.

3 – Ești superficial în anumite aspecte, dar când vine vorba de dedicare pentru casă și muncă, ești în linia întâi.

4 – Ești destul de răzbunător din fire, însă niciodată nu îți duci la bun sfârșit planul de revanșă. Te aprinzi repede și te stingi la fel de rapid.

5 – Mulți îți spun că ești imatur pentru că te porți copilărește în anumite situații. Ești dornic de aventură și de asta ajungi departe.

6 – Ești prea bun cu oamenii care ți-au făcut rău și realizezi asta când e prea târziu. Ești o persoană sufletistă, muncitoare, încrezătoare în forțele proprii.

7 – Ești și tu destul de egoist, însă când vine vorba de ai tăi, îți dai și cămașa de pe tine.

8 – Vrei să strângi mulți bani, cu orice mijloace. Asta atrage cu sine multe dezamăgiri și multă suferință.

9 – Ești o persoană spirituală, veselă, care cu greu poate fi necăjită de cineva. Defectul tău este că ești prea aeriană de multe ori.