Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete BIANCA DRĂGUȘANU a ascuns un SECRET teribil! A făcut-o pentru BANI! MIRCEA STOIAN rupe TĂCEREA! 'Folosea în exces...'

BIANCA DRĂGUȘANU a ascuns un SECRET teribil! A făcut-o pentru BANI! MIRCEA STOIAN rupe TĂCEREA! 'Folosea în exces...'

Un articol de: Stirescu.ro - 04 Mar 2019, 12:18
sursa foto: Instagram Vedete

Prezența Biancăi Drăgușanu în emisiunea Asia Express a creat un val de reacții negative în rândul publicului, din cauza limbajului  presărat cu înjurături.

Mircea N. Stoian a decriptat semnificația comportamentului Biancăi Drăguşanu și principala strategie pe care a aplicat-o.  

"Tonul ridicat și folosirea în exces a cuvintelor triviale au ca scop intimidarea. Pardoxal, dar ținta Biancăi nu sunt nici spectatorii indieni și nici cei cu care intră în contact, ci producătorii emisiunii.

Medicul mi-a șoptit atunci, cu discreție, că face fițe și că se preface. Situația e similară cu cea vizionată. Principalul scop al Biancăi este dat de dorința ei de a obține cât mai mulți bani cu cât mai puțin efort. Replica ”Ce se uită ăștia ca la circ. Dați-mi bani dacă vă uitați ca la circ.” este cheia tuturor acțiunilor ei în emisiune. Tehnicile de dominare și de timorare, atât a echipei cu care lucrează, cât și a partenerei de concurs sunt unele des folosite", a explicat Mircea Stoian, potrivit wowbiz.ro.

Citeşte mai multe despre:   bianca dragusanu  -   mircea stoian