Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Secretele dureroase din spatele zâmbetului fermecător al Andreei Marin. Prezentatoarea a rămas marcată pe viață după ce a pierdut două sarcini

Secretele dureroase din spatele zâmbetului fermecător al Andreei Marin. Prezentatoarea a rămas marcată pe viață după ce a pierdut două sarcini

Un articol de: Adela Iacob - 25 Mai 2020, 16:40

Andreea Marin, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din România, a avut o viață demnă de un roman. 

În spatele carierei de succes și a zâmbetului ei fermecător, vedeta a trecut atât prin momente care au marcat-o pe viață și pe care le-a ținut departe de ochii lumii.

 

Înainte să o nască pe unica ei fiică, Violeta, Andreea Marin a pierdut două sarcini 

 

Până la frumoasa vârstă de 45 de ani, Andreea Marin a avut parte și de momente extrem de fericite, dar și de încercări care i-au îmbogățit experiența. Vedeta de televiziune s-a confruntat cu două sarcini extrauterine, până la momentul în care a născut-o pe Violeta, fetița pe care o are alături de Ștefan Bănică Junior.

De-a lungul anilor, fosta prezentatoare de la „Surprize” a povestit experiențele sale, pentru a încuraja femeile aflate în aceeași situație să nu renunțe, relatează Viva. Mai mult decât atât, Andreea a împărtășit și sentimentele care au încercat-o după fiecare experiență nefericită, de acest gen.

 

 Prima sarcină extrauterină a Andreei Marin, înainte de emisiunea „Surprize, Surprize”

 

Andreea a avut prima sarcină extrauterină înainte să înceapă emisiunea „Surprize, Surprize”, pe vreme când lucra la știri la TVR.

„Lucram la ştiri, când, într-o dimineaţă, mi s-a făcut rău. Cu o oră mai devreme făcusem sport. Nimic nou, efortul obişnuit de fiecare zi. Durerea a venit ca din senin, ca un cuţit împlântat în stomac. Apoi, o mână nevăzută a tras cuţitul în jos. „Aveţi un litru de sânge în abdomen. Socotiţi dumneavoastră dacă e grav sau ba.» În maximum o jumătate de oră trebuie să fiţi pe masa de operaţie.” „Şi dacă nu?!”, am zis eu, de colo, încercând să-mi adun ultimele fărâme de curaj. „Dacă nu… muriţi, domnişoară. Dar dacă da, mai aveţi cel puţin 50 la sută şanse să fiţi pe viitor mamă. Nu neglijaţi această şansă””, a povestit Andreea Marin în trecut, potrivit sursei citate anterior.

 

A doua sarcină pierdută a Andreei Marian, înainte de o avea pe Violeta

 

Cea de-a doua experiență a fost și mai grea pentru Andreea, iar din păcate totul s-a întâmplat chiar de ziua ei. Cu puțin timp înainte de a rămâne însărcinată cu Violeta, vedete de televiziunea povestește că a ajuns pentru a doua oară pe masa de operație, din același motiv.

„Chiar de ziua mea, eram pe masa de operaţie şi, pentru prima oară după foarte mulţi ani, simţeam frica. Verdictul medicului nu era nou, dar mai dureros ca niciodată: sarcină extrauterină. În minutele următoare, şansele mele de a fi mamă atârnau de hazard, ca la ruleta rusească, totul depindea de un singur amănunt: pe care parte s-a dezvoltat sarcina, cea sănătoasă sau cea ciuntită în urmă cu ani. Nu-mi găseam liniştea şi mintea mea derula la nesfârşit: şi dacă e pe partea sănătoasă, bisturiul îmi va reteza, odată cu ea, şi ultima şansă”, a explicat Andreea, potrivit sursei citate mai sus.

 

Andreea Marin își dorește să devină mamă pentru a doua oară

 

Andreea Marin trăiește de mai bine de 3 ani o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu, iar printre planurile de viitor se numără o căsătorie și un copil.

Cei doi locuiesc împreună de un an, alături de fiica vedetei din căsnicia cu Ștefan Bănică Jr., Violeta, iar recent, vedeta a mărturisit că un copil ar fi binevenit în familia lor.

E un dar pe care îl primești sau ba. Ne mai dorim un copil, dar Dumnezeu este acolo sus și îmi doresc să fie cu mâna pe umerii noștri", a spus Andreea într-un interviu. 

Bineînțeles că ne gândim la acest lucru. E o dorință foarte mare. Cred că e dorința fiecărui om să procreeze și să își arate rodul iubirii”, a mărturisit Adrian. 

Citeşte mai multe despre:   andreea marin