Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Schimbări majore la "Puterea Dragostei". O altă vedetă tocmai i-a luat scaunul de prezentatoare Andreei Mantea

Schimbări majore la "Puterea Dragostei". O altă vedetă tocmai i-a luat scaunul de prezentatoare Andreei Mantea

Un articol de: Adela Iacob - 13 Iul 2020, 11:10

 

Schimbări importante în sezonul 3 al emisiunii "Puterea Dragostei". Andreea Mantea nu va mai fi prezenatoarea show-ului matrimonial, spre dezamăgirea fanilor. 

 

Andreea Mantea a locuit în Turcia pentru filmările emisiunii Puterea Dragostei

 

Pentru a fi gazda emisiunii, Andreea Matea se mutase în Turcia, alături de fiul ei în vârstă de 5 ani,  pe întrega perioadă a filmărilor.

După primele 8 luni petrecute departe de casă, frumoasa bruneta a început să resimtă dorul familiei, așa că producătorii i-au promis că vor muta emisiunea în România, însă pentru că s-au înregistrat audiențe mult peste așteptări, sezonul 2 a început mult mai repede decât era prevăzut, la numai câteva zile după ce se încheiase primul, așa că n-a fost timp pentru construirea unui decor adecvat în țară.Așadar, Andreea Mantea a trebuit să mai stea încă un sezon în Turcia.

Pentru a o consola, șefii i-au mărit salariul, iar potrivit speculațiilor din presă, Mantea primea nu mai puțin de  20.000 de euro pe lună.  

Pe lângă venitul colosal, Kanal D a cazat-o pe prezentatoare într-un duplex de lux, unde avea și câteva angajate care se asigurau că Mantea nu are nici o grijă: pe lângă bona fiul ei, două femei îi făceau menajul și îi găteau prezentatoarei.

 

 

Cine este noua prezentatoare de la "Puterea Dragostei"

 

Noua moderatoare de la Puterea Dragostei va fi Cristina Mihaela Dorobanţu, frumoasa concurentă de la "Bravo, ai stil!".

"Sunt foarte fericită să fac parte din acest show extraordinar, Puterea Dragostei; sunt nerabdatoare să îi cunosc pe concurenţi, să intru în atmosfera de la filmări. Va fi o provocare frumoasă pentru că e vorba despre dragoste, despre oameni care îşi caută sufletul pereche. Sper să le port noroc concurenţilor!", a spus Cristina Mihaela Dorobanţu.

 

 

Cine este Cristina Dorobanțu, noua prezentatoare a emisiunii matrimoniale de la Kanal D

 

Cristina Dorobanțu a devenit celebră în urma participării la emisiunea "Bravo,ai stil!". Visul ei a fost dintotudeauna să apară pe micul ecran, chiar dacă are un Master în Dreptul Afacerilor.

Frumoasa șatenă prezintă a avut și o rubrică de fashion, în cadrul emisiunii Teo Show, numită „Secrete între fete”. În plus, ea a apărut și la brațul lui Victor Slav, în calitate de parteneră de dans la emisiunea Îmi place dansul. Tânăra este și una dintre cele mai urmărite persoane din România pe Instagram, unde promovează diverse produse de îngrijire personală.

La începtutul anului, Cristina Dorobanțu s-a despărțit de iubitul cu care avea o relație de 6 ani , iar la scurtă vreme s-a îndrăgostit de Paul Lung, un bărbat care deține mai multe afaceri, printre care și o firmă de închirieri de mașini de lux și una care produce energie electrică.

Citeşte mai multe despre:   cristina dorobantu  -   andreea mantea