Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Toamna nu va mai fi la fel în România! Se anunță un septembrie istoric: Cum va fi vremea luna viitoare

Toamna nu va mai fi la fel în România! Se anunță un septembrie istoric: Cum va fi vremea luna viitoare

Un articol de: Alexandra Cismaru - 20 Aug 2019, 09:11

Schimbările climaterice se desfășoară cu o rapiditate care îi determină pe meteorologi să anticipeze că ne putem aștepta la surprize majore și nu neapărat plăcute din punct de vedere atmosferic. Luna septembrie, spre exemplu, aduce temperaturi care sunt peste media normală, în prima parte a intervalului, și sub medie în cea de-a doua parte.

DUPĂ 10 ANI DE CĂSNICIE, SILVIA CHIFIRIUC A FĂCUT ANUNȚUL CARE I-A ȘOCAT PE TOȚI! PETRE ROMAN A AJUNS NUMAI PIELE ȘI OS!

Primele zile ale lunii septembrie vor fi caracterizate prin temperaturi care vor ajunge până la 29 de grade, iar începând cu data de 14 va fi înregistrată o scădere accentuată a temperaturii. Spre sfârșitul lunii, minima va atinge chiar 18 grade Celsius. Luna septembrie nu se anunță a fi bogată în precipitații, meteorologii anunțându-ne că ploile își vor face apariția, însă nu în cantități impresionante. Este vorba despre averse și posibile descărcări electrice, potrivit cancan.ro.

JURNALUL SECRET AL LUI ARSENIE BOCA: PROFEȚIILE CARE DAU FIORI ROMÂNILOR, CHIAR DE SFÂNTA MARIA! TOTUL A FOST FĂCUT PUBLIC...

Graficul prezentat mai jos este elocvent în ceea ce privește schimbările de temperatură din luna septembrie. Mercurul din termometre va scădea, treptat, iar la sfârșitul lunii se vor înregistra temperaturi care se vor situa sub media normală pentru această perioadă a anului.

DIETA-FULGER CU DOAR UN SINGUR INGREDIENT. SLĂBEŞTI 7 KILOGRAME ÎNTR-O SĂPTĂMÂNĂ!