Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Schimbare importantă la emisiunea "Chefi la Cuțite". Ea este prezentatoarea care o înlocuiește pe Gina Pistol

Schimbare importantă la emisiunea "Chefi la Cuțite". Ea este prezentatoarea care o înlocuiește pe Gina Pistol

Un articol de: Adela Iacob - 04 Mai 2021, 15:22

Începând de marți, 4 mai, Gina Pistol nu va mai apărea în rolul de prezentatoare a emisiunii "Chefi la Cuțite" de pe Antena 1.

Acest lucru se datorează faptului că blondina a filmat sezonul 9 în timp ce era însărcinată, iar la un moment dat a fost nevoită să abandoneze filmările, înainte de încheiere, pentru că i se apropia sorocul și nu mai făcea față oboselii.

 

Cine este noua prezentatoare a emisiunii "Chefi la Cuțite"

 

Gina Pistol va fi înlocuită de Irina Fodor, nimeni alta decât soția lui Răzvan Fodor. Irina a mai fost implicată în trecut în proiecte TV realizate de postul Pro TV.

Pentru mine a fost o mare bucurie să fiu cooptată la acest proiect, dar și o mare surpriză. Am avut emoții mari în prima zi de filmare, atât de mari încât am făcut febră musculară la picioare de la cât am tremurat! Însă Gina mi-a făcut o prezentare foarte frumoasă și emoționantă, iar chefii, concurenții lor și echipa de producție m-au primit cu brațele deschise. O să vedeți în ediția din seara asta, a plouat cu pupături și îmbrățișări. Tot Gina a avut grija să îmi facă un scurt training' înainte de a prelua proiectul și m-a pregătit pentru ce avea să urmeze. În altă ordine de idei, recunosc, așteptam cu mare nerăbdare să îi văd fața lui Sorin când își dă seama că a scăpat de Fodor, dar a dat peste nevasta lui! 

Nu a fost deloc ușor să preiau un proiect de la jumătate, pentru că a trebuit să prind firul poveștii pentru fiecare concurent din mers, să fiu pe fază la glumele interne' ale chefilor, și să am atenție sporită la regulile probelor, așa că sper ca publicul să îmi ierte micile stângăcii de început de drum', a spus Irina Fodor, despre noul ei rol.

Citeşte mai multe despre:   gina pistol  -   chefi la cutite  -   irina fodor