Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete SCENE HALUCINANTE la ‘Insula Iubirii’: Prezentatorul RADU VÂLCAN și-a ieșit din minți: ‘Nu te mai droga, Cati’! E viralul momentului (VIDEO)

SCENE HALUCINANTE la ‘Insula Iubirii’: Prezentatorul RADU VÂLCAN și-a ieșit din minți: ‘Nu te mai droga, Cati’! E viralul momentului (VIDEO)

Un articol de: Stirescu.ro - 30 Ian 2019, 11:31

Una dintre cele mai șocante scene din cadrul emisiunii fenomen ‘Insula Iubirii’ a fost întâlnirea finală dintre Cati și Răzvan, când  prezentatorul, Radu Vâlcan a răbufnit.

Publicul a fost martor la o mărturisire șocantă, făcută în timpul emisiunii. Cati a recunoscut că a consumat droguri înainte de a ajunge în Thailanda, fapt confirmat de Răzvan, fostul partener al concurentei, care a precizat că acesta este unul dintre motivele pentru care a decis să-și testeze relația.

După ce a întrebat-o pe Cati dacă Ştefan era în casă în timp ce ea consuma droguri, prezentatorul Radu Vâlcan și-a ieșit din minți, scena devenind viarlă pe rețelele de socializare.

 ‘Cati, ai un copil care depinde de tine. Stilul tău de viaţă de până acum trebuie să se schimbe, şi asta de dragul acestui copil. Modelul pentru acest băiat nu înşală, nu vine băut acasă, nu minte şi nu îi umileşte mama…Eu doar îţi sugerez să nu o mai faci! Tu Răzvan ai spus că ea era o drogată şi o beţivă! Iată că umor v-a ucis relaţia. Ideea este următoarea: Sunteţi iresponsabili şi unul şi celălat în egală măsură. Faptul că experimentaţi e decizia voastră, însă acel copil nu are absolut nicio vină…Nu te mai droga, Cati!', a spus Radu.

 

Citeşte mai multe despre:   insula iubirii  -   razvan valcan