Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete SCENE de GROAZĂ! Chiar în momentul în care se pregăteau să o ÎNCINEREZE, Petruța Gheorghe....

SCENE de GROAZĂ! Chiar în momentul în care se pregăteau să o ÎNCINEREZE, Petruța Gheorghe....

Un articol de: Adela Iacob - 13 Dec 2019, 20:54

Petruţa Gheorghe, fosta soție a regratatului Andrei Gheorghe, a fost incinerată vineri, la Crematoriul Uman Vitan-Bârzești.

 

INCENDIAR! S-A AFLAT TOTUL DESPRE PARTENERA LUI ȘTEFAN HRUȘCĂ! SE IUBEȘTE CU CELEBRUL FOTOMODEL! ASTA DA SURPRIZĂ

 

La ceremonie au participat copiii îndureraţi, mulți membrii ai familiei, dar şi prieteni.

La mai puţin de doi ani de la moartea jurnalistului, copiii şi-au luat rămas bun și de la mama lor. 

ÎNCĂ O TRAGEDIE ÎN MUZICA POPULARĂ! LACRIMI PENTRU MARIA CÂRNECI! BOALA TERIBILĂ A DOBORÂT-O

Fotoreporterii Click! au suspins imagini ale durerii celor doi copii ai Petruţei. În haine de doliu, Maximilian şi Katarina Dyer au primit condoleanţe şi au mulţumit tuturor care au fost alături de ei în momentele de grea cumpănă. 

 

LOVITURĂ DEVASTATOARE PENTRU ADELINA PESTRIȚU, ÎN PRAG DE SĂRBĂTORI! DIN PĂCATE, MEDICII AU DECIS CĂ NU POATE PĂRĂSI SPITALUL

 

La moartea lui Andrei Gheorghe, Petruţa spunea că dintre copii, fiul ei este cel care resimte cel mai acut pierderea tatălui. 

“Max a fost cel mai afectat. A fost acasă, l-a dus pe braţe, jos. El s-a luptat cu… A fost la IML, a fost foarte foarte afectat. E un gol imens. Fără el e un spaţiu gol care nu se umple cu nimic”, declara Petruţa Gheorghe la moartea fostului ei soţ, care a fost şi el incinerat. Ca o ironie amară a sorţii, familia a aflat că Petruţa a ales şi ea la fel să se despartă de cei dragi, evitând o slujbă de înmormântare la cimitir.  

 

CUTREMUR LA PRO TV! DECIZIE RADICALĂ PRIVIND NETI SANDU! E BOMBA ANULUI ÎN TELEVIZIUNE (GALERIE FOTO)

 

Petruţa Gheorghe a colaborat multă vreme la revista ”Ce se întâmplă, doctore?”, unde a lucrat cu Oana Cuzino şi a fost expertul DOC în psihoterapie. A fost specializată în psihanaliză, mai exact în Psihanaliza Copilului şi Adolescentului. A tradus două volume de specialitate („Puncte de cotitură, dezvoltarea emoţională şi comportamentală a copilului tău, de la 3 la 6 ani” – T. Berry  Brazelton și Joshua Sparrow, „Psihologia vieţii de zi cu zi”- Kanneth T. Strongman) și a redactat numeroase articole științifice pentru publicații de profil, printre care și „Colocviile de Psihanaliză, cazuri clinice şi reflecţii teoretice”. A pierdut lupta cu cancerul cerebral, poate şi din cauza supărării pierderii fostului ei soţ pe care l-a iubit enorm.  

 

 

Citeşte mai multe despre:   petruta gheorghe