Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Scântei între Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu: „Dacă nu se potolește ne vedem la tribunal”

Scântei între Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu: „Dacă nu se potolește ne vedem la tribunal”

Un articol de: Adela Iacob - 24 Iul 2020, 20:30

A trecut aproape un an de zile de când Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu s-au despărțit. De curând, însă, cei doi au revenit la sentimente mai bune și s-au împăcat, dar legătura nu a ținut prea mult. După ce Nicoleta Voicu a făcut mai multe afirmații despre relația lor, Gheorghe Turda s-a supărat foarte tare din această pricină și chiar a amenințat-o pe fosta iubită că dacă va mai face astfel de afirmații, vor ajunge în fața unui judecător.

Gheorghe Turda, enervat din cauza afirmațiilor Nicoletei Voicu

Celebra artistă a dezvăluit mai multe amănunte despre relația dintre ea și Gheorghe Turda, dar și-a exprimat și temerea că acesta îi este infidel. Artistul nu a rămas indiferent la afirmațiile Nicoletei Voicu, așa că a luat atitudine, potrivit viva.ro.

„E a doua notificare pe care i-o adresez, iar dacă nu se potolește ne vedem la tribunal. Nu se poate ca la pretenția unei fete cu școală, cu o anumită pregătire profesională și în muzică, să spui în presă așa ceva. Sunt niște relații care au fost între doi parteneri. Nu mai merge treaba, nu mai merge, la revedere. Comentează și niște intimități din familie și de copiii mei și de nepoții mei. Nu se face așa ceva. Trebuie să știe lumea ce a fost între noi, într-o relație de prietenie. Nu se poate asa ceva”, a declarat Gheorghe Turda la Antena Stars.

Gheorghe Turda a continuat prin a spune că nu se aștepta la Nicoleta Voicu să facă astfel de afirmații pentru că sunt unele aspecte care nu se fac publice.

„Am avut și am pretenții de la ea că este o intelecuală, dar nu te poți coborî în halul ăsta de mahala, să dai din casă ce nu privește pe toată lumea. Nu mai comentez că devine periculoasă. Nu mă cobor la nivelul de mahala, viața mea să o discut prin presă. Revenirea a fost din partea amândurora pentru că și ea a simțit nevoia să mă revadă și eu, dar a doua zi după ce a fost o liniște frumoasă, a început să zgândăre și să reproșeze de niște relații de-ale mele pe care nu le am. Eu am prietene și prieteni pe Facebook, am sute de mii de oameni care mă apreciază și mă cunosc”, a concluzionat Gheorghe Turda.

Nicoleta Voicu, despre relația cu Gheorghe Turda

Recent, Nicoleta Voicu a vorbit deschis despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de interpretul de muzică populară Gheorghe Turda.

Aceasta l-a acuzat pe iubitul ei că o înșală.

„Mă surprinde că dincolo de camerele de filmat este o altă persoană. În momentul ăla este diferit. Dincolo de aspectul pe care îl vede publicul este un om insistent, un om agasant, un om care folosește șantajul emoțional. I-am căzut în plasă pentru că a folosit fotografii cu nepoții lui, iar eu am avut o relație aparte cu ei. Am încercat și o împăcare, o mediere între două suflete rătăcite. Sau poate că el și-a dorit un alt fel de relație. O relație care pe mine nu mă definește. Adică una ascunsă. Nu sunt genul de femeie din casa căreia să intri seara și să ieși dimineața. Efectiv, am sentimentul că nu pot să scap de el”, a declarat Nicoleta Voicu, conform Antena Stars.

Citeşte mai multe despre:   gheorghe turda