Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete HALUCINANT! LIDIA BUBLE a luat decizia ȘOCANTĂ după nunta cu RĂZVAN SIMION! ‘Fierbeţi, fierbeţi la foc mic şi sigur’

HALUCINANT! LIDIA BUBLE a luat decizia ȘOCANTĂ după nunta cu RĂZVAN SIMION! ‘Fierbeţi, fierbeţi la foc mic şi sigur’

Un articol de: Stirescu.ro - 29 Ian 2019, 12:39
Foto: Realitatea.net Vedete

În ciuda faptului că Lidia Buble și Răzvan Simion trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de iubire din showbiz, relația celor doi nu este lipsită de controverse.  

Pe lângă mulți fani care îi apreciază și urmăresc intens activitățile de pe rețelele de socializare, relația lor este intens criticată. Acesta este motivul care a determinat-o pe Lidia Buble să reacționeze dur la criticile cârcotașilor.

„Sunt mulţi care aşteaptă să mi se întâmple ceva rău,viaţa mea să o ia, aşa, pe un drum să se aleagă praful de mine. Doamne, ai milă! Da, tu, şi-a făcut şi bieţii părinţi de ruşine. Ia, vezi că iar a postat, iar a postat! Vai, cum e îmbrăcată, vai! Mai luaţi şi telefonul. Tu, ai văzut-o tu pe aia, tu al lui Buble, tu. Cine se crede, tu? Deci îţi zic intră la ea pe profil să vezi, dar lasă-i un comentariu, tu. Vezi, răspunde la ce am comentat eu? Deci este penibilă. Voi v-aţi gândit o secundă cât de tare sunt eu? Din moment ce… cu toate defectele astea pe care le am reuşesc să fac tot ce vreau. Sunt câteva doamne atâta de curioase aici, pe Instagram. Nu vă răspund, fierbeţi, fierbeţi la foc mic şi sigur”, spune Lidia Buble, potrivit cancan.ro.

„Şi nu vă zic câte domniţe îl plâng pe Răzvan. Bietul Răzvan! Vai, Răzvan deci nu ştiu cum mai poate… băi fetelor, dar eu vi-l las mă, dar nu vrea. Măi Răzvane, sincer, cu toată sinceritatea îţi spun. Te credeam mai sănătos la cap. Fata asta, aşa profită de tine, mă. Mă de tot! Răzvane, deci nu! M-ai dezamăgit total. Pe asta nu o înghit, pe asta nu o accept, cu asta nu pot să trăiesc, deci nu se mai poate. Nu! Bărbatul ăla merită mai mult. E adevărat că… merită mai mult, ce să zic. Dar uite că se mulţumeşte cu puţin, ce să vezi”, a mai spus Lidia Buble.

Citeşte mai multe despre:   lidia buble  -   razvan simion