Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete SCANDAL în televiziune! MIRELA VAIDA sare la gâtul ANDREEI BĂLAN! 'Ziceai că prevestește TOTUL'! E fără precedent

SCANDAL în televiziune! MIRELA VAIDA sare la gâtul ANDREEI BĂLAN! 'Ziceai că prevestește TOTUL'! E fără precedent

Un articol de: Stirescu.ro - 07 Mar 2019, 17:57

Mirela Vaida a vorbit despre drama cumplită a Andreei Bălan. Vedeta spune că tot ceea ce a făcut cântăreața înainte de a o aduce pe lume pe micuța Clara Maria parcă a prevestit ceea ce urma să se întâmple.

“Nimeni nu s-ar fi gândit nici în cazul unei cezariene că s-ar putea întâmpla așa ceva. Eu cu Andreea am vorbit, am fost tot timpul în legătură pentru că știam că naștem la distanță mică, pentru că știam că ea își dorește foarte mult al doilea copil.

Ea ne-a și ținut la curent cu toate pregătirile, pe instagram, pe facebook, a spus exact câte ore mai are până naște, că e ultima burtică, că se îmbracă mulat, câte kilograme a luat, cum și-a pregătit rezerva în spital și am văzut cu toții și spunea: Mai am puțin și o țin în brațe pe Clara Maria.

Mă bucuram pentru că sunt mamă și știu, dar parcă acum dând filmul înapoi ziceai că prevestește cu fiecare pas că o să se întâmple o nenorocire, în sensul că atunci când îți pregătești și aștepți mai mult, vine cineva și îți arată că planurile nu sunt așa. Asta m-a dat peste cap pentru că eu nu pot să concep, nu vreau să concep că aducerea pe lume a unui copil ar însemna să rămâi cu niște traume pe viață. Tu ca mamă, la vârsta ei, la ambiția ei, la activitatea ei, la forța ei de muncă, adică nu vreau, nu pot și nu trebuie să concep.”, a spus Mirela Vaida, potrivit okmagazine.ro.

Citeşte mai multe despre:   mirela vaida  -   andreea balan