Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete SCANDALUL dintre Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu CONTINUĂ! Fosta soție, dezvăluiri CUTREMURĂTOARE: Este momentul adevărului... Ce se întâmplă cu copiii celor doi

SCANDALUL dintre Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu CONTINUĂ! Fosta soție, dezvăluiri CUTREMURĂTOARE: Este momentul adevărului... Ce se întâmplă cu copiii celor doi

Un articol de: Stirescu.ro - 15 Ian 2019, 10:33

Scandalul de proporții dintre Adriana Bahmuţeanu și Silviu Prigoană continuă.

Fosta soție a omului de afaceri a făcut dezvăluiri cutremurătoare atât despre starea celor doi copii, cât și despre starea de sănătate mintală a lui Prigoană, potrivit spynews.ro.

„Este momentul adevărului în seara asta. Inventează tot felul de lucruri! Eu nu mi-am torturat niciun copil! Sunt imagini, copiii se filmează între ei. În acest moment, de câteva luni, încerc pe toate căile disperată, pentru că din păcate, copiii mei suferă de nişte tulburări de comportament. De trei luni încer să obţin sprijinul autorităţilor pentru a putea duce aceşti copii la specialişti fără acordul lui. Când m-am întors cel mic îl imobilizase pe cel mare, l-a legat. Spărseseră tot prin casă. Sunt doi băieţi care se mai bat. Cel mic a luat telefonul a început să filmeze. Îl ţineam. (...) Cel mare vrea să sare pe pervazul de la geam că el vrea să moară. Ăla micul zice: mamă, l-am legat ca să nu sară pe geam. Copilul cel mic a devenit apărătorul meu şi al lui frate-su. Ştii ce înseamnă să ai un copil care se dă cu capul de pereţi şi să nu poţi să îl duci la doctor?", a declarat Adriana Bahmuţeanu.

„O mamă îşi leagă copilul de mâini şi de picioare. Se urcă peste el. Nu e conştientă! Copiii sunt în siguranţă în momentul de faţă. Nu am ce să caut la doctor cu copiii. Copiii sunt oameni normali", a spus Silviu Prigoană la XNS.

Citeşte mai multe despre:   Silviu Prigoana