Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete SCANDAL monstru la EXALTON: Acuzații grave după aflarea CÂȘTIGĂTORULUI! Cum s-au tras sforile în marea FINALĂ (FOTO)

SCANDAL monstru la EXALTON: Acuzații grave după aflarea CÂȘTIGĂTORULUI! Cum s-au tras sforile în marea FINALĂ (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 17 Dec 2018, 08:39

Foarte mulți fani ai emisiunii Exatlon și-au exprimat indignarea pe rețelele de socializare, după ce Beatrice Olaru a  câștigat competiția și a plecat acasă cu cei 100.000 de euro.

Nemulțumirea în rândul publicului a fost provocată de sistemul prin care a fost decis învingătorul.  Mai exact timpii pe care trebuia să-i scoată Beatrice pentru a se impune în faţa lui Alin Andronic erau unii uşor de obţinut pentru că fetele au fost foarte slabe în această competiţie și au fost avantajate. 

Alin Andronic, deși accidentat, a dat tot ce a putut în marea finală de la Exatlon, dar a abandonat în cele din urmă  când și-a dat seama ca e imposibil să se bată cu regulamentul organizatorilor.

”N-are rost să îmi rup picioarele! Mă retrag!”, au fost cuvintele pline de resemnare ale lui Alin Andronic.

Concurenții au privit uluiți cum fostul fotbalist a preferat să se retragă și s-au întrebat de ce a ales să facă acest lucru.

Conform regulamentului, fiecare concurent si-a ales doua trasee! Se joaca o data pe traseul lui Betty, o data pe traseul lui Alin. Daca scorul e egal, urmatorul traseu este al celui care are la general scorul mai mare, adica cele mai multe puncte din cele doua trasee. Pe fiecare traseu in parte se stabileste o medie la feminin si o medie la masculin. Sunt intreceri individuale contracronometru. Cu cat Alin coboara mai mult sub media de la masculin, o va forta pe Betty sa aiba un timp si mai bun. Daca Alin este peste media la masculin, cresc sansele lui Betty de a obtine un timp care poate fi chiar si peste media de la feminin

Astfel,  Alin care a avut o evoluție generală foarte bună în competiție a fost dezavantajat, însuși Ionuţ Jaguarul, antrenorul Războinicilor afirmând înainte de competiţie că va câştiga Beatrice.

De aceea foarte mulţi fani au considerat competiţia foarte nedreaptă şi s-au grăbit să afirme că cei de la Kanal D au aranjat în așa fel încât în acest sezon să câștige Beatrice Olaru. Fanii au explodat pe rețelele de socializare acuzându-i pe organizatori că Alin a fost dezavantajat.   

Organizatorii au fost acuzați că au tras din nou sfori ca și în prima ediție, când Vladimir Drăghia a câștigat în fața lui Ionuț Sugacevschi Jaguarul.

 

Nu puțini au fost cei care s-au declarat nemulțumuți de regulament, internauții fiind scandalizați de faptul că  publicul nu are niciun cuvânt în a lua decizii vizavi de concurenți.

 

 

 

 

 

 

 

Citeşte mai multe despre:   exatlon romania