Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Scandal între dive! Iulia Albu sare la gâtul Andreei Bănică după jignirile pe care și le-au adresat

Scandal între dive! Iulia Albu sare la gâtul Andreei Bănică după jignirile pe care și le-au adresat

Un articol de: Adela Iacob - 15 Iul 2020, 14:15

Iulia Albu nu se dă bătută în scandalul care a apărut între ea și cântăreața Andreea Bănică. Creatoarea de modă a jignit-o tot în emiusiunea „La Măruță”, prezentată de Cătălin Măruță pe Pro TV. 

 

 

Andreea Bănică a numit-o pe Iulia Albu „perversă”, „prefăcută” și „aiurea în showbiz”

 

Iulia Albu nu avea cum să nu îi răspundă Andreei Bănică, după ce aceasta a făcut mai multe afirmații la andresa creatoarei de modă atunci când a fost invitată în emisiunea prezentată de Cătălin Măruță. În cadrul acestei emisiuni, există un jos intitulat ‘Spui tot sau îți va lua gura foc’, unde vedetele trebuie să răspundă la niște întrebări, iar dacă nu vor ca nimeni să afle întrebarea sunt nevoite să mănânce picant.

Însă, a ales să citească întrebarea care îi cerea să o descrie pe Iulia Albu în trei cuvinte. Andreea Bănică a mai declarat că ea și Iulia Albu ar fi fost prietene în trecut, dar artista nu ar fi putut trece peste faptul că Iulia Albu a trădat-o. drept urmare a caracterizat-o pe aceasta ca fiind prefăcută, perversă și aiurea în showbiz.

„E o perversă și o prefăcută. Asta e Iulia Albu și nu am de ce să nu o spun. Am blocat-o și pe Instagram. Mie îmi plac oamenii onești, corecți. Am avut o relație la un moment dat. Vorbeam despre multe lucruri, iar eu am crezut în prietenia noastră. Și cred că am greșit. Pentru mine contează oamenii onești, corecți. Și am rupt orice legătură. Nici nu contează ce spune, poate să spună orice despre mine”, a afirmat Andreea Bănică în emisiunea lui Cătălin Măruță.

 

 

Reacția Iuliei Albu după caracterizarea făcută de Andreea Bănică

 

 

Iulia Albu nu a rămas indiferentă la acuzele Andreei Bănică. Drept urmare a ales să îi dea replica artistei. Cel mai mult a deranjat-o pe creatoarea de modă că Andreea Bălan a cutezat să insinueze că ele două ar fi avut vreodată o relație de prietenie.

„Andreea, vreau să-ţi mulţumesc. E foarte drăguţ că ai acceptat această invitaţie, când eu nu am avut timp. Dragii mei, este foarte urât să folosiţi cuvinte pe care nu le înţelegeţi, există DEX. Eu nu am avut cu ea o relaţie de prietenie. Am fost alături de ea când făcea nişte gafe în acel proiect, am crezut că merită acest lucru. Ea a avut o criză de-a dreptul, ea nu a făcut ironii asupra mea. Eu am primit un mesaj urât în care m-a ameninţat că-mi poate face foarte mult rău. Ea nu a apărut cu piesa nouă în presă, a apărut acum, cu mine. Eu i-am făcut bine”, a declarat Iulia Albu în direct în emisiunea prezentată de Cătălin Măruță.

Citeşte mai multe despre:   iulia albu