Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Scandal înainte de nunta Prințului Harry cu Meghan Markle. Motivul pentru care mezinul familiei s-a certat cu Regina

Scandal înainte de nunta Prințului Harry cu Meghan Markle. Motivul pentru care mezinul familiei s-a certat cu Regina

Un articol de: Adela Iacob - 19 Aug 2020, 13:23

Relația dintre Prințul Harry și actrița Meghan Markle a stârnit numeroase controverse în Familia Regală. Mezinul Prințesei Diana se pare că ar fi ajuns chiar să se certe cu bunica lui, Regina pentru actuala lui soție, fix înainte de nunta din 2018.

Actrița și-ar fi dorit să poarte una dintre toarele Reginei, însă suverana a refuzat. La acea vreme Meghan ar fi ales o altă bijuterie pe care însă ar fi dorit să o poarte încălcând protocolul regal, după cum se povestește în noua biografie a cuplului, scire Okmagazine.ro.

 

În biografia „Finding Freedom” este relatat și acest episod, mai puțin plăcut din viața foștilor Duci de Sussex la Palatul Buckingham. Meghan Markle se pare că nu s-a înțeles niciodată cu protocolul regal, iar acest fapt i-a adus în mai multe rânduri antipatia tabloidelor. Un astfel de incident s-a petrecut și înainte de nuntă, când actrița a dorit să încerce o tiara a Reginei, fără să îndeplinească toate demersurile necesare.

 

Prințul Harry și Regina, ceartă din cauza lui Meghan

 

În 2018, Meghan Markle și Prințul Harry și-au unit destinele, iar americanca ar fi dorit să poarte o tiară cu smaralde, cunoscută drept „Greville Emerald Kokoshnik”, din colecția de bijuterii a Familiei Regale. Nu a avut însă ocazia, iar Prințesa Eugenie a purtat-o la nuna ei ulterior.

După ce a fost refuzată, Meghan a ales un alt model din colecția de bijuterii a suveranei, o tiară cu diamante ce a aparținut Reginei Mary. Actrița și-a chemat haristilistul de la Paris, ca să poată proba tiara alături de coafură pentru nuntă, însă nu și-a dat seama că mai exista o porblemă la cerințele ei.

Bijuteria era ținută sub cheie, la Palatul Buckingham și putea fi probată doar în fața desginerului regal, Angela Kelly, scrie sursa citată anterior. Astfel că  și a doua oară lui Meghan i-a fost respinsă cerința, din simplul motiv că designerul regal nu se afla la Londra.

De această dată însă, cuplul Ducilor de Sussex ar fi pornit un întreg scandal, iar cel care a intervenit pe lângă bunica lui ca vedeta să își poată îndeplini dorința a fost chiar Harry. El s-ar fi dus la Regina și ar fi tras-o la răspundere pentru cele întâmplate, cerându-i ca viitoarea lui soție să își primească bijuteria.

„Nu ştiu ce dracuˋ se întâmplă, dar această femeie trebuie să facă ce vrea viitoarea mea soţie!”, i-ar fi spus mezinul Prințesei Diana Reginei pentru a rezolva imediat problema.

Meghan și Harry, o viață controversată în Marea Britanie

 

Această întâmplare nu este singura din cuplul Ducilor de Sussex ce a stârnit controverse. Harry și Meghan nu au petrecut mulți ani în Regatul Unit, însă pe întreaga perioada a șederii actrița a fost ținta mai multor scandaluri mediatice, iar tabloidele britanice au atacat-o în mai multe rânduri.

Mai mult decât atât, ea a fost adesea criticată pentru gesturile ei sau pentru nerespectarea anumitor condiții și reguli din protocolul regal. Vedeta și Prințul Harry au decis chiar să renunțe la statul de membrii seniori ai Familiei Regale și s-au mutat în Los Angeles.

Citeşte mai multe despre:   printul harry  -   meghan markle