Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Giani Kiriță, CRITICI DURE la adresa Războinicilor! I-a făcut PRAF după ce a PĂRĂSIT Exatlon: Dezechilibrul este enorm...

Giani Kiriță, CRITICI DURE la adresa Războinicilor! I-a făcut PRAF după ce a PĂRĂSIT Exatlon: Dezechilibrul este enorm...

Un articol de: Stirescu.ro - 28 Feb 2019, 10:05
sursa foto: Instagram Vedete

Cei doi antrenori de la Exatlon, Giani Kiriță și Vladimir Drăghia, au părăsit competiția și s-au întors în România.

 Fostul fotbalist a vorbit despre echipa Războinicilor și nu prea a avut cuvinte de laudă la adresa lor, ba chiar i-a făcut praf.

Din punctul lui de vedere, doar trei concurenți au șanse să meargă mai departe, Iulia, Gabi și Mihai, restul nu prea au ce căuta acolo.

Giani a mai mărturisit că i-ar fi plăcut ca Vladimir să fi fost antrenorul Războinicilor.

„Am făcut analiza de când eram acolo și mi-am dat seama că sunt șanse slabe să meargă mai departe la Exatlon. Sunt doar trei oameni care au șanse să meargă mai departe la Exatlon, Iulia, Gabi și Mihai, însă echipa merge rău și le trage moralul în jos. Dezechilibrul este enorm, unul imens între echipe și o luăm sistematic, cu vârsta echipei. Vârsta echipei Războinicilor este foarte mică. Irina s-a descurcat cât de cât bine la început, până să evolueze ceilalți. Irina vrea, din păcate trebuie să te ajute și corpul și îndemânarea. Irina nu era în stare să dea într-o coloană, care se afla la 5 metri. Intimidarea este pentru cei slabi. În momentul în care am ajuns în echipa asta m-am bucurat că ei sunt ascultători. I-am luat cu frumosul, i-am motivat, dar chiar nu poți, dacă eu îți zic să arunci într-un fel și tu dai exact opus… Din păcate asta e echipa Războinicilor. Atât se poate. Mi-ar fi plăcut foarte mult să fie Vladimir la Războinici. (…) Unii dintre ei nu sunt făcuți pentru Exatlon, timpul ne va demonstra„, a spus Giani Kiriță la FanArena despre echipa Războinicilor, pe care a pregătit-o în acest sezon al Exatlon.

 

Citeşte mai multe despre:   Giani Kirita  -   Vladimir Draghia