Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete SCANDAL de PLAGIAT: Pepe este direct implicat. Cântărețul care l-ar copia spune ADEVĂRUL DESPRE MELODIILE SALE

SCANDAL de PLAGIAT: Pepe este direct implicat. Cântărețul care l-ar copia spune ADEVĂRUL DESPRE MELODIILE SALE

Un articol de: Stirescu.ro - 05 Mar 2019, 23:01

Mulți spun că Radhu îl copiază pe Pepe, dar artistul român care a cunoscut gloria în America Latină le dă peste nas cârcotașilor.


„Nu îl copiez pe Pepe. Ca să înțelegeți, eu când muzică latino-americană (salsa, cumbia), iar el cântă muzică latino-europeană (spaniolă, flamenco). Îmi place muzica și îl admir foarte mult, el pare așa, un spaniol autentic atunci când cântă.
Îl ajută timbrul vocal! Muzica mea este cumbia, un gen de muzică latino tradițional, născut în Columbia în jurul anilor '40, care a fost adoptat de multe țări latino-americane.

Cânt o cumbia pop, am piese lucrate în Argentina de producătorii lui Luis Fonsi și ai Glroiei Estefan! Acolo trebuie să cânt în spaniolă argentiniană, iar în Mexic cânt rancheras și cumbia mexicană, muzică tradițională mexicană, alaturi de producătorii Thaliei, dar și alături de regina telenovelelor, Laura Zapata! Fac muzică latino ca la carte.

Oamenii sunt naționaliști si publicul te taxează! În legătură cu Pepe, este un artist cu stil, cu mesaj, carismă, un artist care transmite, autentic, cântă muzică latino, îl respect și va fi mereu un model pentru mine! Admir perseverența lui, nu îl cunosc ca și om, am avut concerte împreuna, dar niciodată nu am avut timp sau nu s-a ivit vreun moment în care să ne salutăm!” a povestit îndrăgitul Radhu, pentru www.spynews.ro. 
 

Citeşte mai multe despre:   pepe  -   radhu