Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Incredibil, dar adevărat! Sandra Izbaşa, întâlnire cu un bărbat misterios: A terminat-o DEFINITIV cu Petrişor Ruge?! (FOTO)

Incredibil, dar adevărat! Sandra Izbaşa, întâlnire cu un bărbat misterios: A terminat-o DEFINITIV cu Petrişor Ruge?! (FOTO)

Un articol de: Stirescu.ro - 18 Dec 2018, 18:35

Sandra Izbaşa pare că a terminat-o definitiv cu dansatorul Petrişor Ruge, cu care s-a tot certat şi împăcat de multe ori.

Fosta gimnastă a fost surprinsă în oraş cu alt bărbat alături de care a vizitat o cafenea şi a vizionat un film, potrivit spynews.ro.

Pentru mai bine de o oră, cei doi au stat la taclale, iar zâmbetele le-au acoperit feţele. La un moment dat, bărbatul a pus mâna pe telefonul mobil şi i-a făcut mai multe fotografii blondinei.

Apoi, deşi au plecat din centrul comercial fiecare cu maşina lui, aceştia şi-au dat întâlnire într-o benzinărie. Acolo, fosta gimnastă şi-a alimentat autoturismul cu carburant şi şi-a şters geamurile de zăpadă.

Evident, printre toate acestea, cei doi au mai povestit un pic, prilej cu care misteriosul bărbat a zâmbit de mai multe ori. La final, după o seară de ţinut minte, fiecare a luat-o pe drumul său.

Citeşte mai multe despre:   Sandra Izbasa