Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Salman Khan, la Pro Tv, cu Iulia Vântur! Când vine în România celebrul actor indian

Salman Khan, la Pro Tv, cu Iulia Vântur! Când vine în România celebrul actor indian

Un articol de: Adela Iacob - 25 Aug 2020, 15:59

Momente de tensiune maximă, marți, în emisiunea "La Măruță". Actorul Salman Khan, iubitul Iuliei Vântur a intrat în direct în emsiune printr-o videoconferință.  Celebrul star indian i-a făcut și o promisiune lui Cătălin Măruță, în fața a mii de spectatori. 

 

 

Ce i-a mărturisit Salman Khan lui Cătălin Măruța

 

 

În timp ce vorbea cu Iulia Vântur despre criza sanitară din India, care nu dă semne de slăbiciune, Măruță l-a observat pe Salman Khan în fundalul cadrului. Actorul nu a scăpat de insistențele prezentatorului, până nu venit să dea câteva declarații. 

"Bună, Salman Khan, prietenul nostru!" a strigat Măruță. "Ce faci, Saman, cum esti? Hai mă Iulia, dă să-l salut, pe bune! Doar îndreaptă camera, să-l salut. Întoarce un pic camera să-l și văd. Cel mai mare fan al lui, eu sunt...", a insistat prezentatorul.

"Hai, Salman Khan, vreau să te văd! Să vină Salman! Salman!", a strigat Măruță.

În cele din urmă, iubitul Iuliei Vântur și-a făcut apariția. 

"Bună, prietene, ce faci?" l-a întrebat moderatorul. 

"Sunt bine!", a răspuns Salman. 

"Ești un actor minunat! Când veniți în România? a continuat vedeta Pro Tv, iar actorul i-a promis că în curând. 

Măruță i-a mai spus și că îl așteaptă în emisiunea lui. 

Salman Khan i-a răspuns doar "Ok!", l-a salutat și a dispărut din cadru. 

 

 

După ce bărbatul a dispărut, Cătălin Măruță s-a arătat uimit de forma fizică a actorului. 

"Băi, Iulia, dar ce bine arată! Noi am crescut cu filmele lui Salman Khan...Ce înseamnă perseverență!", a exclamat Măruță. 

 

 

Cu ce se ocupă Iulia Vântur în India

 

 

Fosta prezentatoare de știri a povestit că se află încă în izolare din cauza pandemiei greu de controlat din India, însă, ea a spus că în această perioadă participă la cursuri online. 

"M-am apucat de cursuri, online, ca să treacă timpul mai repede, mai eficient, pentru că noi încă suntem în lockdown [n.r. izolare]. Trebuie să fac în așa fel încât să mai învăț lucruri noi, să simt că lockdown-ul ăsta nu ma afectează atât de mult psihic, ci îmi aduce un plus. Mi-a plăcut foarte mult să fac cursurile astea online, profesorii sunt extraordinari și ai ocazia să întâlnești colegi de peste tot din lume, să întâlnești mentalități diferite, abordări diferite. Mi s-a părut o experiență foarte faină și o să continui...Așteptăm să ieșim din lockdown și să ne apucăm de mucă și să fie totul ok.", a spus Iulia.

 

Din cauza pandemiei, vedeta nu s-a putut întoarce în România de ziua ei, pe 24 iulie. 

"Din cauza asta nici n-am putut sa vinde ziua mea casă, pentru că asta era planul meu, dar prietenii mei mi-au făcut o surpriză foarte frumoasă, s-au dus la părinții mei acasă, cu flori, cu tort, cu șampanie și m-au sunat la 12 noaptea și practic am fost în direct, prin camera video. Practic, am fost împreună și am sărbătorit ziua mea. A fost frumos", a povestit Iulia. 

Citeşte mai multe despre:   salman khan