Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările Stirescu.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Vedete Salariul pe care îl primesc de la Antena 1 Răzvan Simion și Dani Oțil. Suma este absolut impresionantă

Salariul pe care îl primesc de la Antena 1 Răzvan Simion și Dani Oțil. Suma este absolut impresionantă

Un articol de: Adela Iacob - 05 Iul 2020, 14:02

„Neatza cu Răzvan și Dani” se bucură de aprecierea multora. Dovadă în acest sens este faptul că matinalul datează de mai bine de un deceniu. Pe de altă parte, Răzvan Simion și Dani Oțil sunt recunoscuți pentru modul în care reușesc să încânte diminețile românilor de luni până vineri, în fiecare săptămână, iar suma pe care o încasează lunar de la Antena 1 este absolut împresionantă.

 

Cum a luat naștere matinalul „Neatza cu Răzvan și Dani”

 

„Neatza cu Răzvan și Dani” încântă diminețile românilor de 12 ani de zile. Emisiunea este difuzată în fiecare dimineață, de luni până vineri, de la ora 08:00, la 12:00. În ceea ce privește relația dintre Răzvan Simion și Dani Oțil, aceștia sunt foarte buni prieteni și au copilărit împreună, fiind amândoi din Reșița, potrivit impact.ro.

Această legătură dintre prezentatorii matinalului este vizibilă cu ochiul liber. Este de necontestat faptul că Răzvan Simion și Dani Oțil fac o echipă fenomenală.

„Neatza cu răzvan și Dani” aduce în fața românilor mai multe personalități din viața publică, cântăreți, actori, dar au avut și invitați străini de seamă, cum este Mike Tyson.

Dani Oțil a declarat că ideea matinalului nu este inspirată dintr-un alt format din afară, ci a luat naștere doar din câteva idei puse cap la cap.

„Formatul nostru pleacă de la o idee foarte simplă. Nu este scris pe o hârtie, nu are un dosărel din formatele de afară. S-a născut simplu din câteva idei pe care le-am discutat deja când eram la radio. Ideea este una simplă, exact ca în „Friends”, „Seinfeld” sau alte sitcomuri, scriptate de data asta. Ne imaginăm că eu şi Răzvan locuim împreună, ceea ce se şi întâmpla când am început emisiunea. În jurul nostru sunt prietenii, vecinii de palier, oameni mai mult sau mai puţin cunoscuţi”, spunea Dani Oțil, într-un interviu acordat News.ro.

 

Care este salariul lui Răzvan Simion și Dani Oțil

 

Având în vedere că acest format durează de mai bine de un deceniu, iar gazdele matinalului sunt aceleași de când a început întreaga poveste, nici salariul pe care îl primesc Răzvan Simion și Dani Oțil nu este deloc de ignorat.

Răzvan Simion și Dani Oțil încasează, fiecare, un onorariu care se ridică la 10.000 de euro, pentru moderarea matinalului de la Antena 1, potrivit sursei citate mai sus.

De asemenea, datorită aprecierii și a notorietății pe care și-au câștigat-o de-a lungul timpului, Răzvan Simion și Dani Oțil sunt foarte căutați și pentru prezentările de evenimente.

Răzvan Simion a intrat în industria artistică acum câțiva ani, când, alături de colegul lui, Dani Oțil, a devenit maestru de ceremonii și a prezentat festivaluri muzicale sau concerte.

De asemenea, Dani Oțil are i propria sa afacere. Prezentatorul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” deține propria firmă, ce poartă numele Dani Otil SRL. Compania a înregistrat în 2019 un profit net de 59. 254 de lei, potrivit datelor raportate la Ministerul Finanțelor Publice.

Citeşte mai multe despre:   dani otil  -   razvan simion  -   neata cu razvan si dani  -   salarii